30-08-2015, 11:43 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 30-08-2015, 11:55 AM توسط automotive.)
(30-08-2015, 11:03 AM)Torkan نوشته: دزود
خیر قربان. اپلای حدود 6 تا 8 ماه قبل از ورود به آمریکا انجا میشه. شما ثبت نام رو با اپلای اشتباه گرفتید. بعد پذیرش تازه میرید ویزا بگیرید تازه اگر ویزا دادن میرید دانشگاهتون و اونجا ثبت نام میکنید.
شما ژانویه سال بعد یعنی دی ماه 1395 مدارکتون باید اماده باشه(بعضی دانشگاهها حتی اسفند هم هست ددلاینشون). بعد اپلای میکنید دی ماه 1395. اگر پذیرش گرفتید میرید ویزا اگر کلیر شدید یک ماه قبل شروع کلاسها اجازه ورود به آمریکا رو دارید. مثلا 1 هفته مونده میرید ثبت نام میکنید و وارد کلاسها میشید. در واثع شما شهریور 1396 وارد میشید آمریکا.
دو سال بعد!
شما ددلاینها رو اشتباه گرفتید و همچنین دقت کنید تاریخ میلادی در 11 دی ماه عوض میشه!
یعنی برای FALL 2017 شما باید تا حدود پایان دی ماه 1395 مدارک رو بفرستید. منظور از ترم بهار در آمریکا هم 17 دی ماه هست. یعنی ترم بهار در آمریکا تقریبا از 6 ژانویه شروع میشه و ترم پاییز از اواخر مرداد حدودا.
پ.ن: استرسی نیاز نیست دوست من. کمی فروم رو بخونید بعد چند هفته همه چی دستتون میاد. اگر از الان اینطور استرسی باشین وای به حال روزای ویزا و...
بااحترام،
ترکان
با سلام،
بسیار ممنونم از پاسختون،
این زمانی که گفتید برای ترم پاییز هستش و برای ترم بهار هم محبت میکنید زمانش رو بگید؟
با توجه به صحبت های شما من با خیال راحت بشینم زبان بخونم و روی مقالاتم کارکنم، من فکر میکردم تا خرداد 95 باید مدارکم رو آماده کنم که بتونم به ترم پاییز برسم، پس پذیرشی که در شهریور انجام میشه برای تزم بهار هستش؟!
تاریخ دانشگاه ها برای افرادی که درخواست فاند دارند با افرادی که در خواست فاند ندارند فرق میکنه، تاریخی که شما فرمودید برای پذیرش با فاند هستش؟
اگر برای بهار بخوام ثبت نام کنم تا اواخر مرداد باید مدارکم رو کامل کنم درسته؟
با توجه به اینکه بیشتر فاند ها برای پاییز هستش، شما ترم بهار 2017 رو پیشنهاد میکنید یا پاییز؟!
من فروم رو زیاد میخونم، تقریبا بیشتر مطالب مربوط به بلاد کفر و توفل و GRE رو خوندم، اما خب چون پپراکنده میخونم به نتیجه ی درستی نرسیدم.
پ ن : از مدیر این قسمت عذر خواهم اگر مطالبم طولانی و چند پارچه شد، هرگونه ویرایش و یکپارچه سازی که صلاح دونستید انجام بدید من کاملا راضی هستم.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید