06-05-2013, 09:01 PM
(06-05-2013, 05:05 PM)'mmsinesorkh' نوشته: ممنون از شما
در اين صورت من بأيد صبر كنم تا پاسپورت پسرم برسه بعد أقدام به تعيين وقت كنم. البته يك رآه ديگر هم وجود داره أونم اين كه مشخصات پسرم را مطابق با پاسپورت قبلي وارد كنم وقت بگيرم و در كنارش يك نامه برا سفارت بن يسم و بگويم چون تقاضي پاسپورت جديد كردم و كل داستان را تشريح كنم.
اين كار چطوره ؟ فكر كنم جواب ميده.
با تشكر از كمك شما
محمد
بله میتونید؛
1- صبر کنید تا گذرنامه جدید به دستتون برسه.
2- با شماره گذرنامه قدیم، وقت بگیرید و وقتی که گذرنامه جدید به دستتون رسید، شماره گذرنامه جدید رو به سفارت ایمیل کنید تا تغییرات لازم رو سفارت انجام بده.
1- صبر کنید تا گذرنامه جدید به دستتون برسه.
2- با شماره گذرنامه قدیم، وقت بگیرید و وقتی که گذرنامه جدید به دستتون رسید، شماره گذرنامه جدید رو به سفارت ایمیل کنید تا تغییرات لازم رو سفارت انجام بده.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.