28-05-2015, 02:37 PM
سلام به همه دوستان، من ویزا از نوع b1 می خوام و فرم ds160 رو پر کردم و تو سایت وقت دهی هم ثبت نام کردم، اما جایی تو سایت پیدا نمی کنم که ۱۶۰ $ رو واریز کنم، خیلی ممنون می شم کمکم کنید .
سوالات و نکات کلی در مورد گرفتن وقت سفارت آمریکا از وبسایت usvisa-info.com
|
28-05-2015, 02:37 PM
سلام به همه دوستان، من ویزا از نوع b1 می خوام و فرم ds160 رو پر کردم و تو سایت وقت دهی هم ثبت نام کردم، اما جایی تو سایت پیدا نمی کنم که ۱۶۰ $ رو واریز کنم، خیلی ممنون می شم کمکم کنید .
28-05-2015, 11:42 PM
در همون سایت وقت دهی آخرین مرحله اش پرداخت هزینه با کردیت کارت هست و اگر پرداخت نشه قاعدتا فرآیند گرفتن وقت نهایی نشده.
'behzad630 dateline='' نوشته: سلام به همه دوستان، من ویزا از نوع b1 می خوام و فرم ds160 رو پر کردم و تو سایت وقت دهی هم ثبت نام کردم، اما جایی تو سایت پیدا نمی کنم که ۱۶۰ $ رو واریز کنم، خیلی ممنون می شم کمکم کنید . ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
29-05-2015, 10:14 AM
(28-05-2015, 11:42 PM)M1KE نوشته: در همون سایت وقت دهی آخرین مرحله اش پرداخت هزینه با کردیت کارت هست و اگر پرداخت نشه قاعدتا فرآیند گرفتن وقت نهایی نشده. من میرم تو قسمت schedude appointment / pay visa fee iranian citizens رو انتخاب و visitor b1 رو انتخاب می کنم بعد submit می زنم انکارا میاد و submit می زنم صفحه view visa information میاد که continue رو می زنم صفحه select branch میاد که آدرس رو انتخاب submit می زنم الان برمی گرده به applicat and family summary و ادرس و نوع ویزا رو نشون می ده اما زیرش نوشته there are no available appointments at this time من از کجا پول بریزم آخه !? باید وقت ازاد بشه که بتونم پول بریزم !? اصلا جریان چیه !? ممنون می شم که راهنماییم کنین !! چکار کنم ?!
29-05-2015, 10:28 AM
پرداخت هزینه، نهایی ترین کار هست و تا قبل از گرفتن وقت مصاحبه فکر نمی کنم بشه هزینه رو پرداخت کرد. یعنی منطقی هم نیست که وقتی هنوز وقت نگرفتین هزینه رو پرداخت کنید! اگر محل انتخاب وقت مصاحبه رو درست رفته باشید و وقت آزاد نداشته باشند قاعدتا باید صبر کنید تا وقت آزاد باز بشه. آیا سفارت آمریکا در آنکارا رو انتخاب کردین؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
(29-05-2015, 10:14 AM)'behzad630' نوشته: من میرم تو قسمت schedude appointment / pay visa fee سلام، تا مرحله ی آخر رو شما درست رفتید، ولی متاسفانه همونطور که از صفحه ی اول هم میشه دید فعلا وقتی موجود نیست، در غیر این صورت در صفحه ی اول و همینطور قسمت " applicat and family summary" بعد از خلاصه اطلاعات شخصیتون مینوشت: Next available appointment is in (for exp. ) 30 days. (در واقع شما بدون واریز پول فقط امکان دیدن اولین وقت باز رو دارید و در مراحل بعدی که پول رو واریز کنید جدول وقتها رو میتونید کامل ببینید!)
تا جایی که من اطلاع دارم، در همین مرحله "applicat and family summary" باید پایین گزینه ی "continue" هم باشه، که با زدنش به مراحل بعدی میرید که آخریش پرداخت هزینه هست. ولی چنانچه گزینه "continue" براتون فعال نیست، احتمالا به دلیل همون نبود وقت هست و ظاهرا باید منتظر باشید و مرتب چک کنید. موفق باشید
29-05-2015, 04:08 PM
کی وقت ها باز می شه که من بتونم وقت بگیرم ?! بعضی اژانسها می گن که می تونن وقت بگیرن ، می تونم اعتماد کنم ?! اصلا می تونن ?!
31-05-2015, 12:18 AM
من یادمه حدود دو سال پیش در همین سایت یک دوستی اینجا بودن که هزینه رو برای یک سری از سفارت های اطراف ایران زودتر واریز کرده بودن و به همین دلیل به جدول کامل وقت های آزاد دسترسی داشتن و میومدند هرازگاهی جدول رو برای بقیه می گذاشتند (در اینجا). خود من حدود 7-6 ماه پیش برای یکی از دوستانم که از یکی از سفارت های آمریکا در کانادا اقدام کرده بود می خواستم هزینه رو واریز کنم دیدم که جدول از ابتدا باز هست و برای فردای همون روز هم وقت آزاد داشتند این بود که فکر کردم شاید روند قبلی رو اصلاح کردن و وقت های آژاد رو نشون میدن. با این حساب قاعدتا باید صبر کنید تا وقت آزاد بشه و یه راهکار برای اطلاع از جدول کامل اینه که مثل قدیم در تاپیک های گرفتن وقت درخواست کنید که دوستانی که هزینه رو برای اون سفارت پرداحت کردن تصویر جدول رو براتون بگذارن.
(29-05-2015, 04:08 PM)'behzad630' نوشته: کی وقت ها باز می شه که من بتونم وقت بگیرم ?! بعضی اژانسها می گن که می تونن وقت بگیرن ، می تونم اعتماد کنم ?! اصلا می تونن ?! ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
Aboriginal Proverb -
06-06-2015, 09:38 PM
سلام
من برای 23 جون در آنکارا وقت دارم . به نظرتون ماکسیمم چند روز طول میکشه تا جواب بدن ؟ یه جایی مراحل کار رو توضیح داده بودین ولی من اونو پیدا نمیکنم ممنونم.
13-06-2015, 10:00 AM
در سایت پیغام زیر داده که بدلیل مشکل فنی امکان ثبت ds160 وجود نداره در حال حاضر. دوستانی که برای اینکه زودتر وقت بگیرند بدون ثبت این فرم وقت گرفته اند، دچار مشکل می شوند. فعلا هم دوستانی که جدیدا بخواهند برای وقت اقدام کنند باید صبر کنند این مشکل حل بشه یا درخواست وقت اضطراری کنند.
Applications for a U.S. visa made after June 8, 2015, are also affected by this delay. Nonimmigrant visa applicants who did not submit their DS-160 online application prior to June 9, 2015, should reschedule their interview appointments. (13-06-2015, 10:00 AM)'فرید' نوشته: در سایت پیغام زیر داده که بدلیل مشکل فنی امکان ثبت ds160 وجود نداره در حال حاضر. دوستانی که برای اینکه زودتر وقت بگیرند بدون ثبت این فرم وقت گرفته اند، دچار مشکل می شوند. فعلا هم دوستانی که جدیدا بخواهند برای وقت اقدام کنند باید صبر کنند این مشکل حل بشه یا درخواست وقت اضطراری کنند. خوشبختانه الان تو سایتشون پیغام جدید زدند که فقط این مشکل برای ویزای مهاجرتی هست. احتمالا مشکل ویزای غیر مهاجرتی حل شده و کسانی که وقت گرفتن می توانند برای مصاحبه بروند.
Embassies Abu Dhabi, Ankara and Yerevan ask that Iranian immigrant visa applicants not send their passports or make travel plans to the consulates for follow up on ongoing cases until after June 27th. Please attend any previously scheduled visa interviews you might have. |
|