(27-08-2014, 07:26 PM)'ahmadpashaei' نوشته:سلام. والا من فکر می کنم یک اشتباهی رخ داده این وسط[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]آخه تو خود سایت دانشگاه هام تذکر داده و تقریبا در تمام دانشگاه ده ها دانشگاه آمریکا-کانادا-ایتالیا-سوئد،سوییس،آلمان،فنلاند-سنگاپور-استرالیا-نیوزلندی که من دیدم مدرک دانشنامه رو می خوان و چون هیچ دانشنامه ای معدل نداره طبعا کارنامه که همون ریزنمرات هست رو هم می خوان. یعنی شما با مدرک موقت یا حتی گواهی اشتغال به تحصیل اپلای می کنید،ویزا می گیرید،.... ولی وقتی میرید خارج روز ثبت نام باید حتما با اصل دانشنامه و ترجمه انگلیسیش ثبت نام کنید وگرنه یا اصلا ثبت نام نمیشید یا اجازه انتخاب واحد براتون باز نمیشه.
منم همین فکر رو میکردم
یعنی بهش گفتم ببین تو ایران هم همین طوره
شما وقتی کنکور یه رشته ای رو قبول میشی مدرک ازت نمیهواد
ولی وقتی میری ثبت نام باید حداقل گواهی موقت مدرک قبلی رو بدی ( گواهی موقت هم ارزش ترجمه نداره ) و حتی اگه ترم اول ازت نخوان ترم دوم میخوان و حالا این newyork university چطور قراره ثبت نام کنه تو رو واسه دکتری در حالی که ایران بهت مدرک ارشد نداده؟
ولی میگه اینطوریا نیس و تو قانون نمیدونی
ولی اینم بگم چند ماه پیش با یکی از فارغ التحصیل های خانم دانشکده مون تماس گرفتم که چقدر بره آزاد کردن مدرک ارشد پرداخت کردن؟
ولی ایشون گفتن که فعلا آزاد نکردن
من اون موقع فکر کردم چون این خانم با همسرشون رفتن در واقع همسرشون اپلای کرده و بره همین نیازی به آزاد کردن مدرک نداشته ( یعنی فک کردم مشغول به تحصیل نیستن فعلن ) ولی ازشون نپرسیدم؟
ولی اگه اینطور باشه که خیلی خوش به حال ملت میشه؟؟؟؟
یعنی بهش گفتم ببین تو ایران هم همین طوره
شما وقتی کنکور یه رشته ای رو قبول میشی مدرک ازت نمیهواد
ولی وقتی میری ثبت نام باید حداقل گواهی موقت مدرک قبلی رو بدی ( گواهی موقت هم ارزش ترجمه نداره ) و حتی اگه ترم اول ازت نخوان ترم دوم میخوان و حالا این newyork university چطور قراره ثبت نام کنه تو رو واسه دکتری در حالی که ایران بهت مدرک ارشد نداده؟
ولی میگه اینطوریا نیس و تو قانون نمیدونی
ولی اینم بگم چند ماه پیش با یکی از فارغ التحصیل های خانم دانشکده مون تماس گرفتم که چقدر بره آزاد کردن مدرک ارشد پرداخت کردن؟
ولی ایشون گفتن که فعلا آزاد نکردن
من اون موقع فکر کردم چون این خانم با همسرشون رفتن در واقع همسرشون اپلای کرده و بره همین نیازی به آزاد کردن مدرک نداشته ( یعنی فک کردم مشغول به تحصیل نیستن فعلن ) ولی ازشون نپرسیدم؟
ولی اگه اینطور باشه که خیلی خوش به حال ملت میشه؟؟؟؟