(23-02-2015, 05:23 PM)'Soldier021' نوشته: سلام و خسته نباشید
من سال ۸۹ شهریور ماه رفتم خدمت و ۲۷ اسفند ایست خدمت دادم و رفتم دانشگاه، برج ۴ سال ۹۰ هم از دانشگاه انصراف دادم. الان دوباره دفترچه فرستادم واسه خدمت و روی برگه سبزم تاریخ اعزام رو زده 94/02/19 و زیر برگه هم نوشته بعلت دیرکرد ۱۸۰ روز اضافه خدمت خواهم داشت! این ۱۸۰ روز داستانش چیه؟ و آیا حتما خواهم گذراند؟
من ناجا خدمت میکردم آیا دوباره میوفتم همون پادگان قبلی؟
و اینکه تحصیلات رو زده دانشگاهی_انصرافی آیا درجه میدن یا اینکه همون سرباز صفر دیپلم خواهم بود؟ که مجبور باشم کچل کنم؟ چون الان تو برگه انصرافی که از دانشگاه دارم زده در تاریخ فلان با مدرک دیپلم انصراف داده!
و اینکه دوباره آموزشی خواهم داشت یا نه؟
اون 180 روز به علت غیبت هست، زیاد نگران نباشید اکثرا این نوع اضافه خدمت ها تو روزهای خاص بخشش رهبری می خورند ولی از 6ماه ممکنه 2-3 ماه واستون بمونه یا شاید هم کلا بخشیده شه دلیلش اینه که شما بعد از انصراف دادن از دانشگاه 3-4 ماه بیشتر وقت نداری خودت رو معرفی کنی اگر در طول زمان تعیین شده خودتون رو معرفی نکنید اضافه می خورید یا اینکه قبلا خودتون رو دیر معرفی کردید.
آموزشی ندارید فقط میرید مرکز آموزشی می گند برید فلان روز بیاید (حدود 1هفته) برگه امریه بگیرید برید یگان خدمتی، درجه بله همون درجه سابق رو دارید،الان لیسانش هم باید با 8 موهاش رو بزنه، شما خدمتت رو ناجا خواهد بود ممکنه یگان قبلی نباشید اما حتما تو ناجا خواهید بود.
اون 180 روز به علت غیبت هست، زیاد نگران نباشید اکثرا این نوع اضافه خدمت ها تو روزهای خاص بخشش رهبری می خورند ولی از 6ماه ممکنه 2-3 ماه واستون بمونه یا شاید هم کلا بخشیده شه دلیلش اینه که شما بعد از انصراف دادن از دانشگاه 3-4 ماه بیشتر وقت نداری خودت رو معرفی کنی اگر در طول زمان تعیین شده خودتون رو معرفی نکنید اضافه می خورید یا اینکه قبلا خودتون رو دیر معرفی کردید.
آموزشی ندارید فقط میرید مرکز آموزشی می گند برید فلان روز بیاید (حدود 1هفته) برگه امریه بگیرید برید یگان خدمتی، درجه بله همون درجه سابق رو دارید،الان لیسانش هم باید با 8 موهاش رو بزنه، شما خدمتت رو ناجا خواهد بود ممکنه یگان قبلی نباشید اما حتما تو ناجا خواهید بود.
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»