22-05-2013, 12:59 AM
(22-05-2013, 12:53 AM)'enmr.alitorabi' نوشته:توی این لینکی که شما دادین ردیف 5 نوشته "قبول شدگان قطعی" میخوام بدونم که اگه از سازمان سنجش نامه کتبی بگیریم که تایید کنه این بابا قبول میشه در اینصورت بیخیال ما میشن یا منظورش روز ثبت نام دانشگاهه آخه باسه ارشد اواسط شهریور ثبت نام میکنن ؟!؟!؟!؟
قبولی شما در ارشد، به معنی معافیت تحصیلی نیست! یعنی نامه ای باید از دانشگاه برای نظام وظیفه ارسال بشه که مشمول در این دانشگاه در تاریخ X پذیرفته شده و در ترم اول ثبت نام کرده و درخواست معافیت تحصیلی دارد. منظور از قبول شدگان قطعی تا جایی که من اطلاع دارم، اشاره به کسانی است که در دانشگاه ثبت نام هم کردند. پیشنهاد میکنم برای اطمینان، از دفاتر پلیس +10 هم سوال بفرمائید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.