13-11-2013, 06:16 PM
(13-11-2013, 05:31 PM)'ahmadpashaei' نوشته:سلام به شما
ووچر قبلا کاغذی بود و یا دانشگاه شیراز یک نوار نازک که روش کد و تاریخ اعتبارش نوشته شده بود میداد و باهاش مستقیما عین کنکور خودمون ثبت نام می کردن ولی آنلاین حساب بین المللی می خواد که در ایران از طریق شرکت ها انجام میشه و در واقع فرقی نداره. بازم عین پرداخت آنلاین خودمون هست و هیچ فرقی نداره.
بله وچر باید از centerهای برگزاری خریداری بشه و قیمت رو در هر دو حالت از چند جا بدون خجالت بپرسید. هر شرکت مقدار کارمزدش فرق داره و نیز قیمت پایه دلار رو متفاوت حساب می کنن. بهترین شرکتی که من دیدم و حتی خودتون میتونید برید ثبت نام کنید و تجربه ای هم کسب کنید جلوی خودشون tehranpayment هست.
ممنون عزیز
با توجه به قیمت هایی که من دیدم پس دوست من زیاد هم نباید از فروش ووچر خوشحال باشه
حداقل 20 هزار تومن شرکت ها ارزون تر از فروش ووچر هزینه برمیدارن
ممنون
با توجه به قیمت هایی که من دیدم پس دوست من زیاد هم نباید از فروش ووچر خوشحال باشه
حداقل 20 هزار تومن شرکت ها ارزون تر از فروش ووچر هزینه برمیدارن
ممنون
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.