15-04-2015, 09:31 PM
(15-04-2015, 08:45 PM)'anis' نوشته: مرسی اما من مقاله 2 کنفراس بین المللی پذیرفته شده و همون جا میتونم برای چاپ در isi اقدام کنم ظرف مدت 3 ماه با پرداخت 1میلیون مقاله چاپ میشه حالا میخواستم بپرسم ایا برای این کار اقدام کنم ایا تاثیر زیادی در پذیرش داره ...با تشکر
لفظ ISI با این معنایی که بکار گرفتید، بیشتر خوراک داخل داره. این مهم نیست که ژورنال چه Impact factor ای داره و یا ISI هست یا نه. این مهم که خواننده اون ژورنال کیا هستن و چقدر در مقالات علمی دیگر به عنوان رفرنس به کار گرفته میشن. عموماً خوانندگان همان ژورنالها کسانی هست که در اونجا مقاله چاپ میکنند. از طرفی میشه اینطور عنوان کرد که ژورنال های ISI برترین ژورنالها هستند و ناشرهای معتبری مانند Elsevier، Springer، Taylor & Francis ژورنالهای معتبری دارند. عموماً وقتی لفظ پول به میان میاد، یاد ژورنالهای هندی ای میفتم که از این راه کاسبی راه انداختن و همچین داوری ای خاصی هم نمیشن. چنین مقالاتی هرچند که ارزش ISI با نمره مثلاً 2 دارن ولی در امر پذیرش تنها امتیاز مثبتی دارند و شما تیمی که میخان پرونده شما رو بررسی کنند به میزان فعالیت شما و همچنین ارزش ژورنال و مهمتر از اون ارزش علمی کار ارائه شده میپردازند (خودشون هم با هر ژورنالی بیشتر از همه آشنایی دارن). تمامی این مسائل مجموعاً ارزیابی پژوهشی رو شما رو رقم میزنه.
حالا برسیم به سوال شما، کارهایی که در کنفرانس ها و سمینارها ارائه میشن با کمی دقت و وقت مضاعف می تونند به نتیجه علمی معتبری ختم بشن که شما اونو در هر ژورنالی که خواستین ارائه کنید. به شخصه پیشنهاد نمیکنم کاری مشابه چیزی که در سمینار ارائه کردین رو به ژورنال ارسال کنید. در نهایت حتی پس از پذیرش دو مقاله با یک مضمون در رزومه خود دارید. بگذارید اینطور بررسی کنیم که بعضی (شاید اکثراً) از سمینار های بین المللی (اگر منظورتون از سمینار بین المللی آنهایی هست که در خارج از ایران و توسط وبسایتهای معتبر اطلاع رسانی میشه) پس از ارائه و مورد قبول واقع شدن در یک ژورنال معتبر هم چاپ میشه و از این لحاظ هیچ نگرانی ای وجود نداره (تنها هزینه ها هست که مطرح هست). اگر منظورتون از سمینار بین المللی، سمینارهایی هست که در ایران با دعوت کردن چندی از اساتید خارجی عنوان بین المللی به آن میدهند، باید عرض کنم فرآیند داوری اینگونه سمینارها به مراتب از داوری ژورنال های داخلی ISC ضعیف تره و در مقابل ژورنالهای ISI اگر بگیم که داوری نمیشه بیراه نگفتیم، البته نه لزوماً. با این تحلیلی که انجام شد، اگر مقاله شما در سمینارهای داخلی ارائه شده با صرف وقت روی آنها میتونید به نتایج ارزشمندی برسید که به مقالات ژورنالی ختم بشه و اگر مقالات شما در سمینارهای بین المللی ارائه شده که ارزش و اعتبار خودشو داره و نیازی نیست که اونو در جای دیگه تکرار کنید.
موفق باشید
حالا برسیم به سوال شما، کارهایی که در کنفرانس ها و سمینارها ارائه میشن با کمی دقت و وقت مضاعف می تونند به نتیجه علمی معتبری ختم بشن که شما اونو در هر ژورنالی که خواستین ارائه کنید. به شخصه پیشنهاد نمیکنم کاری مشابه چیزی که در سمینار ارائه کردین رو به ژورنال ارسال کنید. در نهایت حتی پس از پذیرش دو مقاله با یک مضمون در رزومه خود دارید. بگذارید اینطور بررسی کنیم که بعضی (شاید اکثراً) از سمینار های بین المللی (اگر منظورتون از سمینار بین المللی آنهایی هست که در خارج از ایران و توسط وبسایتهای معتبر اطلاع رسانی میشه) پس از ارائه و مورد قبول واقع شدن در یک ژورنال معتبر هم چاپ میشه و از این لحاظ هیچ نگرانی ای وجود نداره (تنها هزینه ها هست که مطرح هست). اگر منظورتون از سمینار بین المللی، سمینارهایی هست که در ایران با دعوت کردن چندی از اساتید خارجی عنوان بین المللی به آن میدهند، باید عرض کنم فرآیند داوری اینگونه سمینارها به مراتب از داوری ژورنال های داخلی ISC ضعیف تره و در مقابل ژورنالهای ISI اگر بگیم که داوری نمیشه بیراه نگفتیم، البته نه لزوماً. با این تحلیلی که انجام شد، اگر مقاله شما در سمینارهای داخلی ارائه شده با صرف وقت روی آنها میتونید به نتایج ارزشمندی برسید که به مقالات ژورنالی ختم بشه و اگر مقالات شما در سمینارهای بین المللی ارائه شده که ارزش و اعتبار خودشو داره و نیازی نیست که اونو در جای دیگه تکرار کنید.
موفق باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers