28-09-2014, 07:46 PM
(18-09-2014, 07:35 PM)'fairy1' نوشته: با عرض سلام
شرایط پذیرش فول فاند چی هست؟ با توجه به شرایط من برای دکترا چه دانشگاههایی رو در کانادا توصیه میکنید؟
کارشناسی: دانشگاه باهنر کرمان. مهندسی شیمی گرایش مهندسی شیمی پیشرفته معدل 16.32
کارشناسی ارشد : دانشگاه باهنر کرمان .مهندسی شیمی گرایش محیط زیست. ترم سه رو تازه شروع کردم معدلم تاالآن 16.72
برای گرفتن مدرک تافل دارم میخونم. با پایان نامه و یک پروژه دیگه هم تصمیم دارم مقاله بدم که حتما ISI هم جزءش هست
سلام دوست خوب
بستگی داره کدام کشور قصد اپلای داری ! اروپا و استرالیا با شرایط شما + چند مقاله ای اس ای شانس بسیار بالایی برای بورس داری چون معدلات خوبه
اما امریکا علاوه بر موارد بالا نمره جی ار ای هم لازم هست
تنها نکته بسیار مهم پروپوزال شما هست که به هیچ عنوان نباید به موضوعات مرتبط با تحریم مثل انرژی نزدیک باشد
بستگی داره کدام کشور قصد اپلای داری ! اروپا و استرالیا با شرایط شما + چند مقاله ای اس ای شانس بسیار بالایی برای بورس داری چون معدلات خوبه
اما امریکا علاوه بر موارد بالا نمره جی ار ای هم لازم هست
تنها نکته بسیار مهم پروپوزال شما هست که به هیچ عنوان نباید به موضوعات مرتبط با تحریم مثل انرژی نزدیک باشد
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]