28-02-2016, 12:25 AM
(26-02-2016, 07:24 PM)alireza2000ha نوشته: با سلام و عرض ادببا سلام؛
دوستان این سوالو خیلی جاها پرسیدم خواهشا مستند جواب بدید
من شرایط زبان و GMAT خیلی خوبی دارم ولی آزمون ندادم شما نمره رو خوب فرض کنید
اما متاسفانه لیسانسم مدیریت بازرگانی پیام نوره 6 ساله معدل 14
ولی فوق لیسانس سراسری MBA تهران هستم. سال اولم نهایت تا دو ترم دیگه (یعنی دوساله) هم تموم میکنم. معدلم تا حالا 17.5 و احتمالا بالاتر هم بره و ریز نمرات هم خیلی خوبه؛ سه تا مقاله داخلی دارم و روی مقاله بین المللی هم دارم کار میکنم.
برای پذیرش هدفم دکتری مدیریت فقط آمریکا یا کانادا هست و رنک دانشگاه برام زیاد مهم نیست فقط آمریکا باشه و در درجه دوم کانادا باشه و ضمنا فقط فول فاند
ولی سوالم فقط اینه که بافرض اینکه نمره خوبی در تافل و GMAT بیارم و باتوجه معدلم در دوره فوق لیسانس، آیا معدل پایین و 6 ساله بودن دوره لیسانسم مشکلی در روند پذیرش ایجاد میکنه ؟ اگر بله با احراز چه شرایطی مبتونم این مشکلو پوشش بدم ؟
6 ساله بودن لیسانس شما مشکلی ایجاد نمیکنه اما معدل پایین شما و تاپ نبودن دانشگاه لیسانس شما میتونه باعث بشه شانس قبولی شما در دانشگاه های تاپ کم بشه ( دقت کنید که گفتم شانس کم بشه نه اینکه شانسی نداشته باشید .)
اما از طرفی دانشگاه ارشد شما دانشگاه خوب و شناخته شده ای است و با داشتن مقالات خوب در مجلات بسیار خوب بین المللی ( نه ISI پولی) و همچنین نمرات درخشان مقطع ارشد و علی الخصوص پایان نامه و نمره بالای 18 برای معدل میتوان تا حدودی مشکل نمرات لیسانس شما را کمرنگ کند .
سعی کنید از استادان خوب بخواهید برایتان توصیه نامه عالی بنویسند و در موضوعات نوین مربوط به رشته و فیلد تحقیقاتی خودتان چندین مقاله ارائه دهید ( زیر نظر یک استاد با تجربه ، چراکه هرچقدر هم که خوب بدانید اما احتمال اشتباه برای یک نویسنده به تنهایی بیشتر از دو نویسنده است . )
به نظر اگر رده دانشگاه برایتان مهم نباشد ، شانس کافی را برای پذیرش با احتمال داشتن شرایطی که ذکر کردم ، داشته باشید. ( با فاند )
سایر دوستان هم اگر چیزی را از قلم انداخته باشم به شما یادآوری خواهند کرد .
اما بدانید که هیچ وقت برای درخشان کردن رزومه دیر نیست . از همین ارشد شروع کنید.
موفق باشید