27-09-2016, 02:56 PM
(27-09-2016, 02:37 PM)Raminsezi نوشته: سلام حقیقتا من این چند وقته خیلی استرسی شدم و مجبور شدم سوال بپرسم وگرنه مزاحم شما دوستان نمیشدم چون من تا شهریور 97 معافیت تحصیلی دارم و میترسم دیر اقدام کردن باعث از دست رفتن بشه
من دانشجوری سال دوم ارشد عمران راه هستم و فقط پایان نامم مونده ، حدود 1 ماه پیش سمپل دادم و 6 شدم و از همون موقع شروع کردم به خوندن برای نمره 7 یا 7.5 و خب طبیعتا برای جی آر ای با نمره ی 310 یا به بالا ، سوال اول اینکه به نظرتون تو 2 3 ماه عملی هست چنین چیزی یا نه ؟
سوال بعدی اینکه گویا تا دی و بهمن ماه میتونم اقدام کنم برای پذیرش و اینا یعنی تقریبا 4 5 ماه زمان ، با توجه به اینکه پایان نامم دفاع نشده و طبیعتا مقاله ای روش کار میکنم هنوز به مراحل نهایی نرسیده میشه پذیرش گرفت یا نه ؟ شرایط پذیرش با فاند چطور ؟ شرایطی وجود داره که در آینده بتونم پایان نامه و مقاله رو بهشون ازائه کنم ؟
و نهایتا اینکه برای شروع پروسه پذیرش از کجا شروع کنم ( فرض بر اینکه مدارک زبان کامله ) ، کدوم قسمت سایت دانشگاه باید بفهمم که عصن در رابطه با رشته ی من در مقطع دکتری دانشجو میگیرن یا نه و اگر میگیرن شرایطش به چه صورته ؟
ممنونم از حسن توجهتون
سلام،
خب آقا تو که میگی الان ترم 3 هستی! چه عجله ای داری؟! :\
به نظرم اگه میخوای یه جای خوب پذیرش بگیری باید رزومت رو قوی کنی. شما امسال اپلای نکنو سال بعد که دفاع کردی اقدام کن.
اونجوری هم احتمالاً مقاله داری و هم نمره های زبانت میتونه خیلی خوب بشه.
اگه داری برای آمریکا و کانادا اقدام میکنی که پوزیشن اعلام نمیشه. شما باید بری تو قسمت Faculty و ببینی کدوم استادا تو زمینه راه و ترابری کار میکنن. اگه استاد مرتبط پیدا کردی میتونی برای اون دانشگاه اقدام کنی.