01-10-2013, 01:07 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 01-10-2013, 01:10 PM توسط alpachino10.)
(01-10-2013, 12:43 PM)'Charming' نوشته:دوست عزیز اصلا فرقی نداره (بعضی دانشگاهها جدا کردن OFFICER و COORDINATOR رو بعضی ها نه...شما ایمیل اون رو پیدا کن سوالتو بپرس
اگه مربوط به دانشکدس از دانشکده وگرنه از دانشگاه به طور مستقیم (به خصوصINTERNATIONAL OFFICE) بپرس
بهترین روش پرسش از خود استاد هستش (بسیاری از دانشگاهها CONDITIONAL ADMISSION میدن و میگن بیا اینجا یکم واحد نمیدونم انگلیسی پاس کن و پذیرش قطعی بشه به خصوص اگه استاد پیدا کردی)
شما از استاد خودت راهنمایی بخواه تو این زمینه
دانشگاه با دانشگاه فرق داره اصلا نمیشه گفت رجکت یا اکسپت ولی بهتره از اون نمره بالاتر باشه دیگه
شما تو نوشته ها و لحن دانشگاه میتونی بفهمی که قضیه از چه قراره قشنگ تو قسمتREQUIREMENT ها نوشته همه چی رو(معمولا هم رک میگن اقا پایین مینیمم اپلای نکن و یا میگن پذیرش شرطی و ...)
به نظر من شما اپلایت رو بکن به خصوص اگه استاد چراغ سبز یا نارنجی رو نشون داده
سلام دوست خوبم. متشکرم از جوابتون. در واقع نوشته های سایت دانشگاه لحن خاصی نداره و فقط "a minimum of 20 on each section" رو عنوان کرده. دیگه توضیحی خاصی من به چشمم نخورد. ترسم اینه که واسش اپلای کنم و به خاطر این موضوع همون اول کار ریجکت کنن.(این نمره تافل ما هم به قول فرنگی ها شده "*** Pain in the" [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]) جواب استاد هم چراغ سبز به اون معنی نیست که بهش خیلی زیاد دلگرم باشم، همون چراغ نارنجی بیشتر بهش میخوره. در واقع در جوابم عبارت "potentially good Ph.D. applicant" رو استفاده کرده و گفته که فرآیند اپلای رو شروع کن. راستی دانشگاهه هم آمریکاییه.
گاه مي انديشم خبر مرگ مرا با تو چه كس مي گويد ؟ آن زمان كه خبر مرگ مرا مي شنوي،روي خندان تو را كاشكي مي ديدم...
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."