30-07-2014, 04:40 AM
(24-07-2014, 02:51 AM)'helia.m' نوشته: سلام
من سال اول ارشدم رو تموم کردم صنایع-گرایش سیستم بهره وری پلی تکنیک با معدل 17.5
و لیسانس ام مکانیک ماشین آلات کشاورزی بوده با معدل 13.41.
زبانم خوبه. و خب تو برنامم هست واسه تافل آماده بشم.
و خب با توجه به پیوسته دانشجو بودنم کار پژوهشی خاصی ندارم. در نهایت بتونم یه مقاله از پایان نامه ارشدم در بیارم. که خب اینا مربوط به آینده است
و میخوام دکترا رو در رشته صنایع و گرایش های مرتبط ادامه بدم. میخواستم ببینم راهنماییتون چیه واسه اپلای. و حتی ترجیحا کدوم کشور؟ خودم بیشتر دنبال اروپا یا نیوزلند بودم. الان چطوری و از کجا شروع کنم؟ ممنون
سلام
برای گرفتن پذیرش دکترا حتما باید مدرک زبان داشته باشید ، به نظرم دنبال کشور های باشید که تحصیل به زبان انگلیسی دارند و دانشجوی دکترا اونجا شغل به حساب بیاد ، اینجوری ماهیانه حقوق هم دریافت میکنید.
به نظر من راجع به کشور های فنلاند و نروژ تحقیق کنین ، این دو کشور شرایط تقریبا مشابهی دارند و ماهیانه هم حدود 3000 یورو حقوق دریافت میکنید .
از الان سعی کنید کشور هدف رو پیدا منید و مدارکش رو سریعتر تکمیل کنید .
برای گرفتن پذیرش دکترا حتما باید مدرک زبان داشته باشید ، به نظرم دنبال کشور های باشید که تحصیل به زبان انگلیسی دارند و دانشجوی دکترا اونجا شغل به حساب بیاد ، اینجوری ماهیانه حقوق هم دریافت میکنید.
به نظر من راجع به کشور های فنلاند و نروژ تحقیق کنین ، این دو کشور شرایط تقریبا مشابهی دارند و ماهیانه هم حدود 3000 یورو حقوق دریافت میکنید .
از الان سعی کنید کشور هدف رو پیدا منید و مدارکش رو سریعتر تکمیل کنید .
روزهایی که بی تو می گذرد
گرچه با یاد توست ثانیه هاش
آرزو باز میکشد فریاد
در کنار تو می گذشت ایکاش
فریدون مشیری