15-05-2016, 08:38 PM
نقل قول:ممنون میشم کمک کنید.
شخصی که مدرک فوق لیسانسش رو حدود 8 سال پیش دریافت کرده آیا می تونه برای مقطع دکترا واسه آمریکا اپلای کنه؟ چون من شنیدم از آخرین مدرکت نباید بیشتر از 5سال گذشته باشه. کسی اطلاعی داره؟
سوال درباره اپلای بعد از 8 سال از گرفتن آخرین مدرک
|
15-05-2016, 08:38 PM
نقل قول:ممنون میشم کمک کنید.
17-05-2016, 10:51 AM
@reza_17173
به طور کلی مشکل خاصی نداره و منع قانونیای وجود نداره، اما ممکنه خیلی از استادها ترجیح بدند که دانشجویی که اخیرا فارغالتحصیل شده رو بگیرند. به همین خاطر ممکنه شانس شما از حالت ایدهآل یک مقدار کمتر باشه، اما کم نبودند افرادی که با شرایط شبیه به شما موفق به گرفتن پذیرش شدهاند. موضوع محدودیت سن در گرفتن پذیرش به بحث مشابهی میپردازه. همچنین در انجمن «راهنمای گرفتن پذیرش» در موضوعات مختلفی به این موضوع پرداخته شده.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
17-05-2016, 12:35 PM
سلام
خود من 7 سال بعد از فارغ التحصیلی پذیرش از دانشگاه گرفتم. البته من تو این مدت کارم تو دانشگاه بوده و تدریس و تحقیق هم داشتم و از این نظر احتمالا مشکل کمرنگ میشه. اما ویزا گزفتن بعد از این مدت خودش یه مشکله بزرگه. |
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
1 مهمان |