03-12-2017, 05:46 AM
(29-11-2017, 02:29 PM)ehsan70 نوشته: امکانش هست در مورد وضعیت ارشد علوم کامپیوتر کمی راهنمایی بفرمایید. بیشتر از اساتید و پیشرفت پژوهشی و علمی
من دیدم که دانشگاه تهران اول هس در این گرایش
و چون منابع ریاضی زیاد داره فکر میکنم بیشتر برای هوش کاربرد داشته باشه و همچنین برای کار روی آنالیز الگوریتم. مثلا گرایش هوش در مهندسی درسایی مثل سیستم عامل و مدار منطقی و یه سری درسا هس که فکر میکنم خیلی بکار نمیات در ارشد.
من در مورد شرایط دانشگاههای ایران اطلاعات بهروزی ندارم و نمیدونم در حال حاضر وضعیت به چه شکله، اما در مورد درسها، همون طور که گفتید هوش مصنوعی به ریاضی، مباحث مدلسازی ریاضی و آمار وابستگی زیادی داره ولی درسهایی مثل مدار منطقی و معماری کامپیوتر و موارد مشابه کمتر به کار شما میاد. درسهایی مثل ساختمان دادهها و الگوریتمها درسهای پایه هستند و صرف نظر از گرایشی که میخونید بهتره که این درسها رو خوب بدونید. به نظر من درس سیستم عامل دوره کارشناسی تا حد زیادی در این دسته قرار میگیره. دونستن سیستم عامل و مباحثش برای همه مهندسین نرمافزار لازمه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.