09-03-2012, 11:42 AM
در مورد بازار کار سخت میشه نظر داد، چون با مرور زمان تغییرات زیادی میکنه و رشتهای که امروز بازار کار خوبی داره، ممکنه چند سال دیگه اون قدر بازار کار خوبی نداشته باشه. به طور کلی اگر بخواهیم نگاه کنیم، وضعیت بازار کار برای اغلب گرایشهای نرمافزار در امریکا خوبه. Systems چیزیه که از قدیم خوب بوده و همچنان خوبه. Computer and Network Security این روزها بازارش داغه، Data Mining از گرایشهاییه که خیلی رو بورسه، Mobile and Internet Computing همچنین. انتظار اینه که Biocomputation در سالهای آینده خیلی مهم بشه. Artificial Intelligence یکی از گرایشهای پایه است که در خیلی زمینهها کاربرد داره و همیشه براش کار پیدا میشه. خلاصه این که برای بازار کار گزینهها زیادند. به نظر من دنبال علاقهتون برید. احتمالا موفقتر خواهید بود.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.