08-06-2014, 06:14 AM
(08-06-2014, 06:00 AM)'Morris' نوشته:بسیار از شما سپاس گزارم.
با توجه به اینکه رشته ارشد من نرم افزار است آیا این که تز من در مباحثی مانند AI and Machine Learning باشد برای پذیرش من مشکل ساز نخواهد شد ؟ به عنوان مثال ممکن است بگویند چرا در رشته نامرتبط فعالیت داشته اید ؟
من در این رابطه هیچ اطلاعی ندارم و کوچکترین راهنمایی شما برای من بسیار مفید خواهد بود.
رشتهای مثل AI و Machine Learning اگر چه گرایش متفاوتی هست، اما به هیچ وجه نامرتبط نیست و موقع گرفتن پذیرش تغییر گرایش مرسوم هست. البته طبیعتا هر چه فعالیت شما در رشته و گرایش مورد نظر بیشتر باشه، شانس شما هم بیشتر میشه ولی تغییر گرایش در حد مثلا نرمافزار به AI باعث از بین رفتن شانس پذیرش نخواهد شد. اگر شرایط شما خوبه، کاملا میتونید در گرایشهای دیگه نرمافزار پذیرش بگیرید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.