05-03-2014, 11:49 AM
(05-03-2014, 11:21 AM)'nsvahid' نوشته:دوستان خوب سلام.
من به دانشگاه ملبورن ایمیل زدم که آیا با توجه به اینکه اعتبار مدرک آیتسم تمام شده و 3 ماه دیگه مجدد امتحان دارم آیا می تونم در شرایط موجود برای این دانشگاه اپلای کنم و در اسکولارشیپها پرونده ام مورد بررسی قرار بگبره و بعد بصوت مشروط نمره زبان رو ارائه بدم. اونها این جواب رو بهم دادن. میشه کمکم کنید بفهمم بالاخره منظورشو چی بوده ؟ یه کم گیج شدم دو پهلو نوشته ؟ بالاخره باید مدارک کامل ارسال بشه یا اینطوری هم بررسی می کنند.(با توجه به این که رزومه تحصیلی ام خوبه و معدل لیسانس و ارشدم هر دو 17.5 به بالاست و شاگرد اول بودم آیا ممکنه توی اسکولارشیپها پرونده ام مورد بررسی قرار بگیره.با توجه به اینکه رزومه ام رو براشون فرستادم این جواب رو دادند )لطفا کمکم کنید.ممنون.You may apply for admission without having met the minimum English Language requirements, and any offer for admission will then be conditional on you meeting this requirement. You will also still be considered for scholarships.
Since your supervisor has agreed that you may nominate them in your application, you may proceed with submission.
You will find more detailed information about application procedures at this webpage:
http://www.eng.unimelb.edu.au/study/grad...tions.html
Please be aware that only applications that are submitted with all required documentation can be assessed. Information that is submitted after the full application risks not being taken into consideration.
Please ensure you contact your referees well of submitting your application, as your referee reports are a key requirement. Your application will not be considered complete, and cannot be assessed, without these being received by the University.
I have also attached a document that offers information about deadlines for Engineering & IT’s five rounds of scholarship allocations for 2014, along with information about how we assess applications for candidature and scholarship.
Full information about scholarships can be found here:
http://services.unimelb.edu.au/scholarships/research
If you have any further questions, please feel free to contact me.
دوست خوب
دانشگاه های استرالیا برای بررسی مدارک شما برای پذیرش به شما فرجه می دهند و پذیرش مشروط البته نه همه دانشگاه ها ولی در مورد بررسی برای بورس بدون نمره ایلتس اصلا مدارک شما بررسی نخواهد شد. خصوصا دانشگاه ملبورن که به سختگیری معروف هست
دانشگاه های استرالیا برای بررسی مدارک شما برای پذیرش به شما فرجه می دهند و پذیرش مشروط البته نه همه دانشگاه ها ولی در مورد بررسی برای بورس بدون نمره ایلتس اصلا مدارک شما بررسی نخواهد شد. خصوصا دانشگاه ملبورن که به سختگیری معروف هست
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]