09-04-2014, 02:35 PM
(09-04-2014, 02:25 PM)'Shahrouz' نوشته:درودنوع و نام اسکالرشیپهایی که به دانشجویان با ملیت استرالیایی تعلق می گیرد کاملا متفاوت است و شما تنها با دانشجویان اینترنشنال مقایسه می شوید و به شما در این ارزیابی در صورت قرار گیری در رنکهای بالاتر (امتیاز بالاتر) بورس اعطا می شود.
با اجازه از همایون، اکثر بورسها در استرالیا از سمت دانشگاه و یا دولت اختصاص می یابند و بنابراین نقش استاد در اعطای بورس قابل مقایسه با نقش بسیار بالاتر در کانادا یا کشورهای مشابه نیست.
در مجموع وضعیت اعطای بورس یا اسکالرشیپ در استرالیا عمدتا مستقل از صنعت و فاند اختصاصی استاد است.
ممنون شهروزعزیز بابت راهنمایی ها وتوضیحات کامل
فقط اینکه میشه توضیح بدید مراحل چطوریه؟ یعنی مثلا من بخوام طی چند ماه آینده اقدام کنم، تا به ترم اسپیرینگ(یا همون ترم اصلی که قبلا فرمودید) برسم، مکاتبه با استاد رو اگه شروع کنم و فرض که استاد از همه شرایط من خوشش اومد و منو قبول کرد، بعد از این چه اتفاقی میفته؟ یعنی بعد از گرفتن اوکی از استاد من باید منتظر باشم تا اسکالرشیپ اعلام بشه و مدارک رو بفرستم و بگم هم که کدوم استاد منو تائید کرده تا درنهایت اون کمیته بگه من موفق به دریافت بورس شدم یا نه؟؟
بازم ممنون
فقط اینکه میشه توضیح بدید مراحل چطوریه؟ یعنی مثلا من بخوام طی چند ماه آینده اقدام کنم، تا به ترم اسپیرینگ(یا همون ترم اصلی که قبلا فرمودید) برسم، مکاتبه با استاد رو اگه شروع کنم و فرض که استاد از همه شرایط من خوشش اومد و منو قبول کرد، بعد از این چه اتفاقی میفته؟ یعنی بعد از گرفتن اوکی از استاد من باید منتظر باشم تا اسکالرشیپ اعلام بشه و مدارک رو بفرستم و بگم هم که کدوم استاد منو تائید کرده تا درنهایت اون کمیته بگه من موفق به دریافت بورس شدم یا نه؟؟
بازم ممنون
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....