14-05-2013, 02:36 AM
سلام میخواستم بدونم اگه من امتحان زبان ایتالیایی رو توی بهمن یا اوایل اسفند بدم و قبول بشم میتونم واسه ترم یک دانشگاه میلان (کارشناسی مهندسی مکانیک) ثبت نام کنم یا نه؟
واسه ترم یک کی باید اقدام کنم؟
من به بورس خیلی نیاز دارم چون یه مشکلی پیش اومده و بابام کم پول شده،،چون بورس دانشگاه سه قسمت هست که پلتینیوم و گلد و سیلور شامل میشه و میگن فقط واسه ترم اولی ها هست و موقع پذیرش هم از طریق ایمیل خبر میدن،اینی که گفتم حقیقت داره یا نه؟
یه بورس دیگه هم هست که اسمش dsuهست و اون چقدر میدن؟؟
بورس دانشگاه یا dsu تمام شهریه و بن غذا و خوابگاه رو شامل میشه یا نه؟؟
نمیدونم چیکار کنم با این مشکل مالی که پیش اومده ایا هیچ راهی هست که من بورس بگیرم؟؟انشاالله من مطمئنم که اگه درست بشه هر ترم رو با معدل الف پاس کنم.چون عاشق رشته مهندسی مکانیک و درس هستم
من از موسسات مترسم که پول زیاد بگیرن،
خواهش و تمنا ازتون میکنم کمکم کنید،
ببخشید یادم رفت تو پست قبلی اینو بگم راستی من دانشجوی ترم دوم دانشگاه پیام نور در رشته مهندسی مکانیک هستم و معدلم ۱۷ میشه میخواستم بدونم دانشگاه میلان واحدهایی که پاس کردم رو تطبیق میزنه یا نه؟
خیلی خیلی ممنونم
واسه ترم یک کی باید اقدام کنم؟
من به بورس خیلی نیاز دارم چون یه مشکلی پیش اومده و بابام کم پول شده،،چون بورس دانشگاه سه قسمت هست که پلتینیوم و گلد و سیلور شامل میشه و میگن فقط واسه ترم اولی ها هست و موقع پذیرش هم از طریق ایمیل خبر میدن،اینی که گفتم حقیقت داره یا نه؟
یه بورس دیگه هم هست که اسمش dsuهست و اون چقدر میدن؟؟
بورس دانشگاه یا dsu تمام شهریه و بن غذا و خوابگاه رو شامل میشه یا نه؟؟
نمیدونم چیکار کنم با این مشکل مالی که پیش اومده ایا هیچ راهی هست که من بورس بگیرم؟؟انشاالله من مطمئنم که اگه درست بشه هر ترم رو با معدل الف پاس کنم.چون عاشق رشته مهندسی مکانیک و درس هستم
من از موسسات مترسم که پول زیاد بگیرن،
خواهش و تمنا ازتون میکنم کمکم کنید،
ببخشید یادم رفت تو پست قبلی اینو بگم راستی من دانشجوی ترم دوم دانشگاه پیام نور در رشته مهندسی مکانیک هستم و معدلم ۱۷ میشه میخواستم بدونم دانشگاه میلان واحدهایی که پاس کردم رو تطبیق میزنه یا نه؟
خیلی خیلی ممنونم