04-05-2015, 04:34 AM
ژاپن کشور مهاجر پذیر نیست واقع گرا باشید کشور های دیگه رو انتخاب کن اگر هم خیلی به ژاپن علاقه دارید برید اونجا یه چند سالی درس بخونید.
شانس پذیرش برای ادامه تحصیل در ژاپن
|
04-05-2015, 04:34 AM
ژاپن کشور مهاجر پذیر نیست واقع گرا باشید کشور های دیگه رو انتخاب کن اگر هم خیلی به ژاپن علاقه دارید برید اونجا یه چند سالی درس بخونید.
05-05-2015, 09:19 AM
(02-05-2015, 03:38 AM)'boy_alone' نوشته: سلام دوست عزیز
شما هیچ اطلاعاتی از رزومه خودت نذاشتی چطور میشه راهنماییت کرد؟!!! " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
05-05-2015, 09:25 AM
(04-05-2015, 01:06 AM)'Iran2015' نوشته: دوستان عزیز آیا بورس مون بو شو شرایط سنی دارد؟ بله. نباید سنت از 35 سال بیشتر باشه.
اظلاع دقیق از بورس مونوکاگاکشو در اینجا دریافت کنید. بین 10-12 نفر در کل مقاطع تحصیلی. بیشتر رشته های مهندسی و علوم تمرکز داده شده است. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
07-05-2015, 06:31 PM
سلام.من کارشناسی رو با معدل 16.67 و ارشد رو با معدل 15.72 تو دانشگاههای دولتی تو رشته فیزیک گذروندم.تو دو کنفرانس داخلی ملی و بین المللی شرکت کردم.الان دارم روی دو تا مقاله برای آی اس آی کار میکنم.و میخوام برای مدرک آیلتس و جی آر ای اقدام کنم.به نظر شما با این رزومه میتونم از یکی از دانشگاههای معتبر ژاپن بورس بگیرم؟کدوم دانشگاهها؟لطفا راهنماییم کنید.متشکرم.
07-05-2015, 07:33 PM
(07-05-2015, 06:31 PM)'allahyari' نوشته: سلام.من کارشناسی رو با معدل 16.67 و ارشد رو با معدل 15.72 تو دانشگاههای دولتی تو رشته فیزیک گذروندم.تو دو کنفرانس داخلی ملی و بین المللی شرکت کردم.الان دارم روی دو تا مقاله برای آی اس آی کار میکنم.و میخوام برای مدرک آیلتس و جی آر ای اقدام کنم.به نظر شما با این رزومه میتونم از یکی از دانشگاههای معتبر ژاپن بورس بگیرم؟کدوم دانشگاهها؟لطفا راهنماییم کنید.متشکرم. شانس پذیرشت هم کمه ، بورس هم خیلی با این شرایط سختره.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
04-01-2016, 05:40 AM
سلام. در ادامه سوال اون دوست عزیز ک گفتن دانشجوی سال 4 هستن ، منم الان اینترن هستم و دو سال دیگه درسم تموم میشه ولی نه CV دارم ، نه معدل 16 تا 17. امکانش نیست که با ویزای کار رفت ژاپن؟ ینی اونجا بعد از گذروندن دوره ی لازم و آزمون، تا زمانی ک کار کنی بعنوان پزشک ، بتونی بمونی، حتا اگر نخوای تخصص هم بگیری،
من مکالمه ی روزمزه زبان ژاپنی رو تقریبا میدونم، و شرو کردم ک یاد بگیرم درباره فرهنگشونم مطالعه زیاد داشتم، ولی بخاطر اینکه متقاضی کم هست ، شاید اصلا رفتن ب ژاپن منطقی نیست؟ میشه کامل تر راهنمایی کنید؟ یا بگید از کجا میتونم اطلاعات بدست بیارم دربارش؟ اولین علت انتخابم برای ژاپن، علاقم ب فرهنگ و زبانشونه
04-01-2016, 11:37 AM
(04-01-2016, 05:40 AM)prsahd نوشته: سلام. در ادامه سوال اون دوست عزیز ک گفتن دانشجوی سال 4 هستن ، منم الان اینترن هستم و دو سال دیگه درسم تموم میشه ولی نه CV دارم ، نه معدل 16 تا 17. امکانش نیست که با ویزای کار رفت ژاپن؟ ینی اونجا بعد از گذروندن دوره ی لازم و آزمون، تا زمانی ک کار کنی بعنوان پزشک ، بتونی بمونی، حتا اگر نخوای تخصص هم بگیری، دوست عزیز گرفتن ویزای کاری هم اکنون در ژاپن به دو صورت برای ایرانی ها وجود داره 1- کسانی که اقامت دایم دارند و با همسری ژاپنی ازدواج کردن یا قصد ان را دارند. 2- کسانی که برای دوره های تخصصی و استاد و تحقیقات مهم به ژاپن اعزام می شوند. سایر متقاضیان از جمله توریست، دانشجویان کالج و لیسانس و فوق و جهانگردان و کسانی که فعالیت فرهنگی انجام می دهند مشمول کار نمی شوند. ضمناً بهتره برای کشور ژاپن که قوانین سخت داره با دقت اقدام کنید. اطلاعات کلی اینجا (انگلیسی) و یا سایت سفارت ژاپن در ایران (اینجا) ملاحظه کنید. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
21-04-2016, 01:46 PM
سلام دوستان
با معدل 13.5 مهندسی مکانیک و آیلتس 6 امکان تحصیل با هزینه شخصی در مقطع فوق در دانشگاه های ژاپن هست؟؟به خصوص دانشگاه Tokyo institute of technology و یک سوال دیگه اینکه در دانشگاه های ژاپن با توجه به اینکه ابتدا باید نظر یک استاد رو جلب کرد تا عضو گروهش شد و وارد مقطع ارشد شد به نظر شما چگونه میتونم این کار رو با توجه به اینکه مقاله ای ندارم انجام بدم؟؟اصلا امکانش هست؟؟یعنی تمام افرادی که از لیسانس به فوق اپلای میکنند مقاله دارند که میتونند نظر اساتید رو جلب بکنند؟؟به نظر شما میتونم به استاد بگم من از این دروسی که شما تدریس میکنید خوشم میاد و روی این دروس تسلط دارم و دوست دارم در ارتباط با این دروس یه سری تحقیقات انجام بدم؟؟اصلا منطقی هست؟؟ و سوال آخر هم اینکه دانشگاه های ژاپن بعضی هاشون یه دوره های به عنوان Research Student دارن که میشه ابتدا برای اونها اپلای کرد و طبق چیزی که خودشون میگن به عنوان آمادگی برای وارد شدن به مقطع ارشد و یا دکتری هستش که البته باز لازمه وارد شدن به این دوره جلب نظر یک استاد هست.به نظر شما به استاد بگم اگر میشه اول به این عنوان بیام و بعد وارد مقطع ارشد بشم با توجه به اینکه بعید میدونم مستقیم منو اول کار به عنوان دانشجوی ارشدشون قبول کنند با توجه به این رزومه ام؟؟نظر شما چیه دوستان پیشاپیش از نظرات سازنده و کمک کنندتان صمیمانه ممنونم. تشکر فراوان
21-04-2016, 05:43 PM
(21-04-2016, 01:46 PM)soft نوشته: سلام دوستان متاسفانه شما با این رزومه شانسی از دانشگاه توکیوتک نداری، بهتره یه بازه از دانشگاههای متوسط تا خوب رو برای خودتون در نظر بگیرید. ضمناً شما باید برای اخذ پذیرش از استادی جواب داشته باشید این بسیار مهمه در کشور ژاپن که فردی بعنوان advisor بتونه برگه ای برای سفارت در خصوص ویزا ارسال کنه. بنابراین این مورد مهمه. خیر، من دوره های master رو در این منطقه ها ندیدم، باید واحد رو در 3 ترم پیش رو بگدرونید و سپس دوره 1 سال نهایی روی پروژه ارشد کار کنید و به اون شکل در مقطع ارشد research assistant / student معنا نداره. مدت زمان تحصیل در مقطع ارشد در ژاپن بین 2.5 تا 3 سال است. به نظرم بهتره روی کشورهای دیگر تمرکز کنی(کره جنوبی، چین) ، یا حداقل تلاشت روی دانشگاههای متوسط اگر شد. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
22-04-2016, 05:34 PM
(21-04-2016, 05:43 PM)Shihan نوشته: متاسفانه شما با این رزومه شانسی از دانشگاه توکیوتک نداری، بهتره یه بازه از دانشگاههای متوسط تا خوب رو برای خودتون در نظر بگیرید. ضمناً شما باید برای اخذ پذیرش از استادی جواب داشته باشید این بسیار مهمه در کشور ژاپن که فردی بعنوان advisor بتونه برگه ای برای سفارت در خصوص ویزا ارسال کنه. بنابراین این مورد مهمه.خیلی خیلی ممنون دوست عزیز از پاسختون. من متوجه منظورتون از برگه رو برای ویزا متوجه نمیشم چون من اینجور که خوندم دانشگاه ها در صورت پذیرش نامه میدن برای کارهای سفارت و برای سفارت در صورت تحصیل با هزینه شخصی فکر میکنم مثل همه جاها گردش حساب و از اینجور چیزا بخوان.اون موردی که شما میگید رو دانشگاه میخواهد اینجور که من فهمیدم.یعنی یه حالته زنجیر وار داره.دانشگاه تا زمانی که استادی پیدا نکنی و نظرش رو جلب نکنی پذیرش نمیده و از اون طرف سفارت هم تا زمانی که پذیرش نداشته باشی ویزا نمیده.غیر از اینه؟ در مورد دوم هم فکر کنم من منظورم رو بد رسوندم.ببینید مثلا در مورد همین توکیو تک یه چیزی دارن به اسم Research Student که یه جورایی آمادگی ورود به دوره های ارشد و دکترا هست.اینجا رو ببینید. یعنی اینقدر پذیرش گرفتن از این دانشگاه ها سخته.پس چه جوریه که برای یه سری کشورهای تراز اول زمانی که آدم بخواهد با هزینه شخصی تحصیل کنه به راحتی پذیرش میدن؟؟پس اصلا امیدی نداشته باشم؟؟ باز هم تشکر فراوان |
|