18-06-2016, 09:38 PM
سلام من فوق لیسانس برق قدرت هستم.لیسانس رو از دانشگاه غیرانتفاعی گرفتم و فوق لیسانس رو از دانشگاه پردیس شاهد.سابقه تالیف و تدریس هم دارم. خواستم بدونم شانس گرفتن پذیرش با فاند از آلمان رو دارم؟؟
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان
|
18-06-2016, 09:38 PM
سلام من فوق لیسانس برق قدرت هستم.لیسانس رو از دانشگاه غیرانتفاعی گرفتم و فوق لیسانس رو از دانشگاه پردیس شاهد.سابقه تالیف و تدریس هم دارم. خواستم بدونم شانس گرفتن پذیرش با فاند از آلمان رو دارم؟؟
18-06-2016, 09:42 PM
سلام من لیسانس رو از غیر انتفاعی گرفتم با معدل 15.5 و ارشد هم از پردیس دانشگاه شاهد گرفتم با معدل حدودا 16-16:30 سابقه تدریس و تالیف کتاب دارم..میخواستم بدونم شانس پذیرش ذکترا با فاند خوب دارم؟ اگه یه isi بدم چی؟ ممنونم راهنمایی کنید
19-06-2016, 12:13 AM
سلام.
من لیسانس ریاضی کاربردی با معدل ۱۳.۴۶ و فوق لیسانس ریاضیات مالی با معدل ۱۶.۴ از دانشگاهای دولتی هستم و دارای ۱ مقاله isi و احتمالا به دوتا هم برسه و ۶ تا مقاله isc در زمینه ریاضیات مالی هستم و نمره ایلتس ۶.۵ دارم. میخواستم شانس پذیرشمو از دانشگاههای اروپا در رشته ریاضی مالی بدونم. با تشکر
19-06-2016, 08:54 AM
(18-06-2016, 09:38 PM)karo7168 نوشته: سلام من فوق لیسانس برق قدرت هستم.لیسانس رو از دانشگاه غیرانتفاعی گرفتم و فوق لیسانس رو از دانشگاه پردیس شاهد.سابقه تالیف و تدریس هم دارم. خواستم بدونم شانس گرفتن پذیرش با فاند از آلمان رو دارم؟؟ (18-06-2016, 09:42 PM)karo7168 نوشته: سلام من لیسانس رو از غیر انتفاعی گرفتم با معدل 15.5 و ارشد هم از پردیس دانشگاه شاهد گرفتم با معدل حدودا 16-16:30 سابقه تدریس و تالیف کتاب دارم..میخواستم بدونم شانس پذیرش ذکترا با فاند خوب دارم؟ اگه یه isi بدم چی؟ ممنونم راهنمایی کنید مسلماً داشتن کار پژوهشی شانس شما رو تقویت میکند و در رقابت با سایر متقاضیان جلوتر قرار خواهید گرفت اما باید به فاکتورهای دیگر چون ارتباط با استاد (پیدا کردن استاد) + پروپزال خوب و جالب + نمره زبان (در صورت نیاز) + توصیه نامه خوب همواره تاثیر خواهد داشت. بنابراین با توجه به مواردی که ذکر کردی نمیشه دقیق نظری اارائه داد. بهتره دنبال استاد بگرید و یا موقعیت خالی در دپارتمان. البته رشته برق - قدرت زیاد در المان ارائه نمیشه. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
19-06-2016, 08:56 AM
(19-06-2016, 12:13 AM)Mohammad 27 نوشته: سلام. به نظرم چون برای رشته ریاضی ارائه و ثبت مقاله کار مشقت باریه همین که رزومه پژوهشی خوبی داری ممکنه تاثیر خوبی داشته باشه. به نظرم شانس داری چون رشته شما خیلی پرطرفدار هم نیست. بهتره دنبال استاد بگردی. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
20-06-2016, 02:28 PM
سلام دوستان خسته نباشید
اگر لطف کنید راجع به شانس منم نظر بدید ممنون میشم, تقریبا میشه گفت رزومه ی من تکمیل شده كارشناسى:فيزيك دامغان١٢/٨٠ كارشناسى ارشد:فوتونيك شهيد بهشتي١٥/٨٧ تافل:100 جى ار اى جنرال:verbal156 Quantitative165-writing4 جي ار اي سابجكت:910-97% مقاله:١عددًبا ايمپكت تقريبا خوب ٢/٧-يكي ديگه هم ميشه داد توصيه نامه:٣عدد،ميشه گفت بهترين اساتيد خاورميانه توو زمينه ي پلاسما و فوتونيكه تا اونجایی که من اطلاع دارم مشکل معدل برای بچه های فیزیک همه گیره متاسفانه, فقط من به فاند نياز دارم،اگر ميشه پاسخ بديد ايا امريكا يا كانادا ميتونم پذيرش با فاند بگيرن، و اگه ميشه از چه رنكهايي، از پاسختون ممنونم،واقعبينانه بگيد نميخوام الكي اميدوار شم ایا نمره ی بالای gre من برای المان مهم هست؟ (20-06-2016, 02:28 PM)tahaaa نوشته: سلام دوستان خسته نباشید متاسفانه معدل هر دو مقطع شما مناسب نیست. خیلی هم مقاله به اون صورت نداری که معدل شما رو پوشش بده. شانستون خیلی متوسطه. چون GRE جزو حداقل های اصلی نیست شاید تنها یه مزیت باشه. بنابراین نمیتونم نظر خاصی بدم. اما شرایط خودتون رو با دانشگاههای مختلف بررسی کنید، با استاد در ارتباط باشید و به کشورهای دیگر هم فکر کنید. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
21-06-2016, 11:49 AM
(21-06-2016, 12:13 AM)tahaaa نوشته: ممنونم بابت پاسختون،ميتونم بپرسم كجاها شانسم بهتره براي پذيرش؟ در ابتدا رزومه رو کمی اگر جا داره تغییر بدید، روی پروپزالهای جدید و نزدیک به اساتیدی که نیازه کار کنید. روی دانشگاههای متوسط هم تمرکز کنید، در کنار دانشگاههای خوب. بدنبال استاد در اسپانیا و ایتالیا و پرتغال و هلند و بلژیک و المان هم باشید " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
24-06-2016, 11:13 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 24-06-2016, 11:15 AM توسط mechanical-eng.)
با سلام و احترام
ممنون میشم نظرتون رو درباره رزومه من برای گرفتن پذیرش از دانشگاههای آلمان برای مقطع Phd بگید: کارشناسی: مهندسی مکانیک (گرایش حرارت و سیالات)؛ دانشگاه بوعلی سینا؛ معدل 15/60 نفرسوم بین همورودی ها کارشناسی ارشد: مهندسی مکانیک (گرایش تبدیل انرژی)؛ دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی؛ معدل 17/62 نفرسوم بین همورودی ها تافل: 89/120 مقالات ژورنالی: 2 مقاله ISI چاپ شده، 1 مقاله ISI و 2 مقاله ISC پذیرفته شده مقالات کنفرانسی: 2 کنفرانس بین المللی و 6 کنفرانس داخلی (البته همگی به زبان فارسی هستند) دو عدد توصیه نامه نسبتاً عالی از اساتید راهنمای دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد زمینه تحقیقاتی: انرژی و انتقال حرارت ممنون میشم اگه لطف کنید بفرمایید که کلا رزومه من رو برای آلمان چطور ارزیابی میکنید و توی چه دانشگاههایی شانس بیشتری برای پذیرش دارم؟! ممنون و سپاسگزارم
NO PAIN NO GAIN
|
|