08-11-2016, 07:14 PM
(07-11-2016, 01:37 AM)e.motazed نوشته: با سلام
رزومه من به شرح زیر است و می خواهم نظر شما را در مورد شانس گرفتن پذیرش فول فاند از کشور آلمان جویا شوم.
لیسانس: مدیریت بازرگانی/دانشگاه پیام نور تهران/معدل پانزده و نیم.
فوق لیسانس: مدیریت دولتی (گرایش مدیریت امور شهری)/ دانشکده مدیریت دانشگاه تهران/ معدل چهارده و نیم/آموزش الکترونیکی(مجازی)/بدون پایان نامه
سوابق کاری: کارمند بخش بازرگانی/کارمند صرافی/مدیر منطقه ای یک بانک خارجی در ایران/مدیر عامل یک شرکت ایرانی/ مدیرعامل یک شرکت در گرجستان
رشته و مقطع تحصیلی مورد درخواست: مقطع دکترا/مدیریت بازرگانی بین الملل یا مدیریت مالی و سرمایه گذاری یا امور بانکی (بین الملل)
زبان انگلیسی : در حد آیلتس 6 (مدرک آیلتس ندارم)
زبان آلمانی: بلد نیستم اما اگر شانس پذیرش بالا باشد حتمن اقدام به یادگیری می کنم و آزمون های مورد نیاز را خواهم داد.
تالیف کتاب و مقاله: مقاله علمی ندارم اما دو جلد کتاب در خصوص تحلیل و معامله در بازارهای پولی و مالی بین الملل تالیف کردم.
در ضمن، ممنون خواهم شد اگر دانشگاه ها یا اساتیدی را برای مذاکره و دریافت پذیرش به بنده معرفی بفرمایید.
با سپاس و تجدید احترام
متاسفانه شانست برای بورس و پذیرش که بالا نیست. اما بهتره نمره زبان و کار پژوهشی هم بالا ببری که شانس پذیرش داشته باشی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public