12-01-2013, 02:53 AM
سلام دوستان من کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی دارم از دانشگاه شیراز.و 2تا مقاله isi میخواستم بینم مشه از دانشگاههای فرانسه یا المان بورس بگیرم ؟ممنون میشم بهم اطلاعات بدین
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان
|
12-01-2013, 02:53 AM
سلام دوستان من کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی دارم از دانشگاه شیراز.و 2تا مقاله isi میخواستم بینم مشه از دانشگاههای فرانسه یا المان بورس بگیرم ؟ممنون میشم بهم اطلاعات بدین
12-01-2013, 08:35 AM
(12-01-2013, 02:53 AM)محمدرضا موسوی نوشته: سلام دوستان من کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی دارم از دانشگاه شیراز.و 2تا مقاله isi میخواستم بینم مشه از دانشگاههای فرانسه یا المان بورس بگیرم ؟ممنون میشم بهم اطلاعات بدیندروود. اگر معدل لیسانس و فوق شما بالا باشد و با این 2 مقاله که اشاره کردید و نمره زبان مناسب شانس دارید در ضمن برای موقعیت خالی در دانشگاههای مورد نظر باید جستجو کنید تا براساس شرایط خودتان از اون استفاده نمایید. کلاً گرفتن بورس از المان به رزومه شما بستگی داره هرچند که تعدادش کم و محدوده اما مکاتبه و جستجو سایتهای دانشگاه رو فراموش نکنید. ازاد اندیش باشید " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
19-01-2013, 02:23 AM
باز هم سلام و تشکر بابت راهنمایی هاتون
اینکه یه نفر و تو آلمان داشته باشی و بره با استاد حرف بزنه مفیده یا نه؟ بعدم اینکه سایت دانشگاه های آلمان یه قسمت هاییش آلمانیه.مثلا leipzig uni اصلا علاقه مندی های استادارو به زبان انگلیسی نداره.چجوری میشه فهمید کدوم استاد چی دوست داره؟
19-01-2013, 08:45 AM
(19-01-2013, 02:23 AM)faniz نوشته: باز هم سلام و تشکر بابت راهنمایی هاتوندروود. خودم این چنین کاری رو دیده ام که انجام داده اند اما بستگی به استادش داره که چطور رفتاری داشته باشه، بعضیاً علاقمند می شوند و زودتر پروسه شما رو پیگیر میشن و بعضی هم مانند همه دانشجویان ازتون تقاضا میکنن روال عادی پیگیری رو انجام بدهید( مکاتبه+ ارسال رزومه+ پیدا کردن موقعیت خالی و ... ) اما در کل این مورد بستگی به mood استاد بستگی داره. در خصوص مورد دوم بهتره از مرورگر کروم استفاده کنید که کلیه زبان المانی را به انگلیسی برگرداند. ازاد اندیش باشید " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
سلام.
ممکنه در وب سایت DAAD بدنبال رشته دکتری اقتصاد کشاورزی یا کشاورزی بگردید و موقعیت خالی رو اعلام کنید؟ با تشکر *دلیل ویرایش: عدم رعایت قوانین فروم - لطفاً پارسی تایپ نمایید*
12-02-2013, 08:50 AM
(12-02-2013, 12:30 AM)parya نوشته: سلام.دروود. دوست عزیز، بهتره این لینک رو مشاهده نمایید رشته کشاورزی در دانشگاههای مختلف به ترتیب اعلام شده در قسمت JOB VACANCY بدنبال موقعیت بگردید. امیدوارم پیروز باشید. لینک دانشگاههای کشاورزی موقعیت خالی در دانشگاه کاسل " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
15-03-2013, 01:21 AM
سلام
من ارشد مدیریت تولید با معدل 17.07 و لیسانس مدیریت صنعتی با معدل 16.90 هر دو از دانشگاه علامه طباطبایی دارم نمره تافل 83 دو سال سابقه کار مرتبط دارم و چند پروژه مرتبط با رشته ام را در شرکت های به نام اجرا کردم متاسفانه هنوز مقاله ندارم به نظر شما امکان گرفتن بورسیه برای مقطع دکترا در رشته مدیریت از دانشگاههای خوب آلمان برای من وجود دارد؟ بسیار ممنون
15-03-2013, 02:40 PM
<blockquote><cite>'Saeideh m' pid='33542' dateline='1363294295'</cite><div><br />سلام<br />من ارشد مدیریت تولید با معدل 17.07 و لیسانس مدیریت صنعتی با معدل 16.90 هر دو از دانشگاه علامه طباطبایی دارم <br />نمره تافل 83 <br /> دو سال سابقه کار مرتبط دارم و چند پروژه مرتبط با رشته ام را در شرکت های به نام اجرا کردم<br />متاسفانه هنوز مقاله ندارم <br /><br />به نظر شما امکان گرفتن بورسیه برای مقطع دکترا در رشته مدیریت از دانشگاههای خوب آلمان برای من وجود دارد؟<br />بسیار ممنون<br /><br /></div></blockquote><br /><br /><p style=""></p>
دروود. دوست عزیز، با سپاس از انتخاب اکادمیا کافه ببینید برای کشورهای المان و هلند برای دانشگاه مدیرتی خوب نیاز به GMAT دارید، اما دانشگاهی که این نمره رو ازتون نخواهد هم وجود داره اما کمه، ضمناً کارهای پژوهشی هم خیلی تاثیر گذار خواهد بود. شانستون رو نمیشه جز کمیته بررسی و استادی که باهاش تماس میگرید حدس بزنه اما همیشه شانس هست. ازاد اندیش باشید " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
24-03-2013, 11:09 PM
با سلام
من فارغ التحصیل رشته مکانیک هستم معدل کارشناسی 99/13 از دانشگاه شریف معدل ارشد 2/17 از دانشگاه آزاد (شهرستان) - گرایش تبدیل انرژی یک مقاله ISI 4 مطلب در مجله داخلی IELTS ACADEMIC 7 آیا با شزایط فوق امکان گرفتن فاند از یکی از دانشگاه های آلمان وجود دارد و در صورت اینکه وجود دارد برای کدام یک از دانشگاه ها میتوان اقدام کرد ؟ با سپاس
07-04-2013, 12:24 PM
سلام ببخشید می شه در مورد رزومه من هم نظر بدین. ممنون میشم بیوتکنولوژی کشاورزی لیسانس دانشگاه شیراز معدل 13/88 ارشد بوعلی سینای همدان معدل 17/14 امتحان زبان حدود تیر مرداد میدم یک مقاله کنفرانس بین المللی که در ایران برگزار شده و دو مقاله کنفرانس داخلی دو تا ژورنال سابمیت شده با IF: 3.5 یک مقاله علمی پژوهشی در مجله ایرانی چون شنیدم آلمان برای رشته بیوتکنولوژی دانشگاههای خوبی داره، برای دکتری میخوام اقدام کنم برای آلمان می خواستم بدونم به نظرتون فول فاند می تونم پذیرش بگیرم؟ اگه آره چه دانشگاه هایی؟( حدودا می خوام بدونم)
ممنون |
|