30-03-2018, 08:45 AM
سلام
ممنون بابت پاسخگوییتون
اسم مدرسه ای که من دیپلم گرفتم توی اون سایت نبود تکلیف چیه؟?
ممنون بابت پاسخگوییتون
اسم مدرسه ای که من دیپلم گرفتم توی اون سایت نبود تکلیف چیه؟?
شانس پذیرش پزشکی از دانشگاه های آلمان
|
30-03-2018, 08:45 AM
سلام
ممنون بابت پاسخگوییتون اسم مدرسه ای که من دیپلم گرفتم توی اون سایت نبود تکلیف چیه؟?
30-03-2018, 09:54 AM
(30-03-2018, 08:45 AM) نوشته: سلام سلام هنوز 2 منبع رسمی دیگر وجود دارد که اگر آن ها تایید کنند میتوانید از این مرحله عبور کنید. دومین آنها دیتا بیس DAAD است به لینک زیر لینک نام ایران را انتخاب کنید و با انتخاب گزینههای مرتبط با مدرک تحصیلی خود مشاهده کنید که نام مدرسه شما وجود دارد یا خیر. سومین و آخرین گزینه International Office دانشگاهی است که قصد اپلای دارید، با آن ها مکاتبه کنید، به شما اعلام خواهد کرد که مدرک شما را قبول دارند یا خیر، در صورت عدم تایید راهکار پیشنهاد میکنند. اما راهکار کلی در صورتی که مدرک دیپلم شما را قبول نداشته باشند به صورت زیر است: شما باید در آزمونی به نام University Qualification Assessment Exam که در زبان آلمانی به Feststellungsprüfung معروف است شرکت کنید، این آزمون تقریبا شبیه کنکور ایران است و درسهای پایه رشتهای که قصد اپلای دارید را باید امتحان بدهید. شما بدون نیاز به هیچ کلاسی میتوانید همین الآن در این آزمون شرکت کنید اما اگر قبول نشوید فقط 1 فرصت دیگر در فاصله زمانی حداقل 6 ماهه دارید. در این وبسایت گفته شده که نیازی نیست اما توصیه میشود در کورسی به نام Studienkolleg که دو ترم یا یک سال کامل به طول می انجامد شرکت کنید و سپس در آزمون Feststellungsprüfung شرکت کنید تا احتمال موفقیت شما در این امتحان بالا برود. پس از قبولی در امتحان Feststellungsprüfung به شما مدرکی تعلق میگیرد که دقیقا اعتبار German Abitur را دارد که معادل دیپلم ایران است. سپس شما با دریافت این مدرک میتوانید در هر رشتهای که تمایل داشتید (البته بستگی به شاخه ای که امتحان دادید) شرکت کنید. پی نوشت: توضیحات لینک اول پاسخ قبلی بسیار کامل است، پیشنهاد میکنم از وبسایتهایی همانند www.translate.google.com برای ترجمه آن وبسایت و سایر لینکها و وبسایتهای مشابه استفاده کنید. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
|
|