27-06-2015, 04:56 PM
(27-06-2015, 04:22 PM)Ab0ozar نوشته: سلام . درود بر دوستان عزیز که بی منت اطلاعاتشون رو در اختیار دیگران میگذارند .
اگر امکان داره در مورد شانس پذیرش و شرط معدل برای دانشگاه leibniz hannover ( برای رشته ی مهندسی انرژی ) به من کمک کنید .
1- من میخوام از ترم یک برای مقطع bcs بخونم . برای این حالت شرط معدل برای دیپلم و پیش دانشگاهی داره ؟ معدل دیپلمم 14 و پیش دانشگاهیم 13 است
2- سنم 29 ساله و برای سنم مشکلی پیش نمیاد؟ چه خود دانشگاه یا سفارت آلمان در ایران ایراد نمیگیره ؟
3- من کاردانی و کارشناسی نا پیوسته در غیر انتفاعی رشته برق خوندم و هر دوتا معدل هام 12.7 بوده . البته مدرک دوره 18 ماهه برق صنعتی فنی و حرفه ای رو هم دارم . به نظرتون قبول میکنن با این مدارک بدون گذروندن دوره کالج مستقیم وارد دانشگاه بشم ؟ لطفا اگه امکان داره شانس پذیرش من رو برای این رشته و دانشگاه بررسی کنید .
1- خیلی شانست برای زبان انگلیسی خوندن ضعیفه. برای دوره زبان المانی + رشته مهندسی انرژی اقدام کن (البته اگر دانشگاه اجازه بده) گاهی اوقات این دوره ها مجزا هستن.
2- اگر بتونی با دانشگاه به تفاهم میرسی اما برای لیسانس خیلی زیادی سنت بالاست!! نمیدونم شاید مناسب برای ویزا نباشه. حالا اقدام کن
3- از دانشگاه بپرس
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public