23-07-2012, 02:34 PM
بازم سلام شاید من سوالمو بد پرسیدم در واقع منظور من این بود که رشته ی تحصیلی من مکانیک خودرو هستش چه دانشگاه هایی در انگلستان و لزوما در لندن این رشته رو دارن؟ موفق باشید
شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های انگلستان
|
23-07-2012, 02:34 PM
بازم سلام شاید من سوالمو بد پرسیدم در واقع منظور من این بود که رشته ی تحصیلی من مکانیک خودرو هستش چه دانشگاه هایی در انگلستان و لزوما در لندن این رشته رو دارن؟ موفق باشید
23-07-2012, 05:05 PM
(23-07-2012, 02:34 PM)farhad2002 نوشته: بازم سلام شاید من سوالمو بد پرسیدم در واقع منظور من این بود که رشته ی تحصیلی من مکانیک خودرو هستش چه دانشگاه هایی در انگلستان و لزوما در لندن این رشته رو دارن؟ موفق باشیدبازم سلام ![]() والا الان خیلی منظورت رو بهتر گفتی!! دانشگاه های خیلی زیادی توی انگلیس هستن که رشته ی شما رو دارن (البته نگفتی برای چه مقطعی..) میتونی از یه سری سایت ها مثل این پیداشون کنی... موفق باشی ![]() راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
20-08-2012, 11:58 AM
سلام ... واسه دکترا رشته مهندسی محیط زیست گرایش آب و فاضلاب امکان پذیرش در کدوم دانشگاها هست ؟ ممنون میشم ...
20-08-2012, 08:00 PM
(20-08-2012, 11:58 AM)mehdi23 نوشته: سلام ... واسه دکترا رشته مهندسی محیط زیست گرایش آب و فاضلاب امکان پذیرش در کدوم دانشگاها هست ؟ ممنون میشم ...دروود. دوست عزیز دانشگاههای بسیار زیادی در انگلیس این رشته را در تمامی مقاطع ارائه می دهند. شما برای دانشگاههای Newcastle , cardeef , Queens , Edinburgh , Manchester میتوانید اقدام نمایید. برای پیدا کردن vacancies باید در دپارتمان مربوطه search نمایید و پیدا کنید. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
01-11-2012, 02:05 PM
سلام
من دانشجوی کارشناسی ترم ۷ پلیمر امیرکبیر هستم و ترم ۹ درسم تموم میشه . . . معدلم هم تا الان ۱۴.۸۲ هست احتمالش هم هست که یه مقاله هم تا سال بعد داشته باشم. . . تا الان هم هیچ ازمون زبانی ندادم ولی فکر کنم بتونم برا تافل بالای ۹۰ بگیرم . . . من قصد ادامه تحصیل تو این رشته رو ندارم (مگر اینکه بتونم تو دانشگاه منچستر برا ارشد یا دکتری که فکر کنم خیلی سخته!) و دوست دارم طراحی صنعتی یا یکی از شاخه های مدیریت رو تو یه دانشگاه رده بالا تو این رشته بخونم حتی از ((کارشناسی)) هم باشه مشکل ندارم . . . سابقه کار ۱ ساله هم تو هر دو زمینه دارم. . . (میخوام جایی باشه که بتونم بطور رسمی به کارم به صورت جدی ادامه بدم) . . . از نظر هزینه زندگی و تحصیل هم مشکلی نیست (معدل دیپلم ریاضیم ۱۶.۴ و پیش دانشگاهی ۱۹ و رتبه کنکور هم ۱۰۰۰ ) البته فکر میکنم برای کارشناسی industrial design نداشته باشه جایی ولی کسی که کارشناسی هنر خونده باشه برای ارشد میتونه طراحی صنعتی بخونه . . .
01-11-2012, 03:16 PM
(01-11-2012, 02:05 PM)irnco نوشته: سلامالبته این موضوع رو spt عزیز. بهتره میتونه جواب بده چون خودش همین رشته رو در حال گذروندنه اما فکر میکنم رشته طراحی داخلی از زیرمجموعه مکانیک و صنایع است ولی نمیدونم شاید ربطی بشه از هنر هم داد. به هر حال برای رشته شما در دانشگاههای Edinburgh - Manchester - bath - Nottingham - Sheffield وجود داره. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
30-11-2013, 11:26 PM
سلام، ]دانشجوی ترم سوم کارشناسی مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد هستم ]میخواستم بدونم با شرایطی که من دارم امکان اخذ پذیزش در مقطع کارشناسی همین رشته هست؟ ]معدل دیپلم و پیش دانشگاهی 12 و 13،5 ایلتس: 7 ]معدل کل دانشگاه: 13،7 سابقه کار به عنوان مدیر فروش 1 سال (در حال حاضر شاغل هستم)
01-12-2013, 08:18 AM
(30-11-2013, 11:26 PM)'ERVIE' نوشته: دروود بر شما.
در انگلستان مشکل معدل وجود نداره شما به هر حال دانشگاهی پیدا خواهی کرد که به شرایط شما بخوره. تنها میدونی که تا مقطع ارشد و حتی بعضاً دکتری کمک هزینه تحصیلی در انگلیس وجود نداره و باید روی وضعیت مالی خودت حساب کنی. ازاد اندیش باشی " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
01-12-2013, 07:31 PM
(01-12-2013, 08:18 AM)'Mr-Voltage' نوشته: ممنونم از جواب سریع و صمیمانتون
درسته که به این تاپیک مربوط نمیشه با عرض معذرت میخواستم نظرتونو در مورد کشورهای دیگه بدونم بنده به آلمان علاقه ی زیادی دارم و هر کشوری که فکر میکنید به شرایط من بخوره از لحاظ مالی مشکل چندانی ندارم ولی همه دوست دارن هزینه هاشون کمتر باشه! از طرفی سرمای هوا خیلی آزارم نمیده و میتونم جایی مثل کشورهای اسکاندیناوی هم زندگی کنم در واقع برای من کیفیت زندگی و منظم و قانونمند بودن کشوری که قصد درس خواندن و موندن در اونجارو دارم خیلی مهمتر از آب و هوا یا زبان اون کشوره البته برای تحصیل زبان انگلیسی مد نظرم هست کانادا و آمریکا هم خیلی دور هستن البته هیچ کدوم دعوت نامه نفرستادن که من ردشون کرده باشم ![]() مرسی از لطف شما
02-12-2013, 10:22 AM
(01-12-2013, 07:31 PM)'ERVIE' نوشته: دوست عزیز،
اینجا بخش کشور انگلستانه، برای سوالات باقی بهتره به تاپیک کشورهای مرتبط مراجعه کنید دقیق توضیحات رو دوستان ارئه کردن. برای اب و هوا و کیفیت زندگی من که در اروپا انگلیس رو از همه جاها بیشتر قبول دارم اما اگر با گرونی کنار میای روی نروژ و المان تمرکز کن. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public |
|