02-12-2013, 05:01 PM
مرسی
ولی فکر میکنم لندن گرونتر از برلین باشه
ولی فکر میکنم لندن گرونتر از برلین باشه
شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های انگلستان
|
02-12-2013, 08:27 PM
(02-12-2013, 05:01 PM)'ERVIE' نوشته: مرسی مسلماً لندن از برلین گرونتره! چون مبحث راجع به انگلیس بود من توضیح دادم که اگر مشکل هزینه ندارید انگلیس یکی از بهترین های اروپا برای تحصیل است.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
02-12-2013, 11:32 PM
(02-12-2013, 10:22 AM)'Mr-Voltage' نوشته:
03-12-2013, 09:59 AM
دوست عزیز، شما که دقیق هایلات کردی، بنده همچنان دارم عرض میکنم شما برای زندگی در بخش شرق و مرکز المان هزینه بالایی نباید بدهید اما به طبع غرب و جنوب المان با احتساب شهرهای بزرگش باید ماهیانه 800-900 یورو هزینه کنید با 4000 تومان هم اکنون ماهیانه 3.200.000 تومان در ماه هزینه پایینی به نظر شماست؟!!!
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
14-12-2013, 01:54 PM
سلام
میشه بفرمائید ایا دانشگاهای انگلستان اموزش از راه دور یا همون تحصیلات مجازی یا اینترنتی رو در زمینه پزشکی دارن ؟؟؟؟ میشه لطف کنید اگر دانشگاهی در این زمینه هستش اسمش رو بفرمائید ؟؟؟؟ من میخواستم در رشته دکترای حرفه ای فیزیوتراپی تحصیل کنم به نظر شما همچین امکانی وجود داره ؟؟؟ من فوق دیپلم رشته تجهیزات پزشکی هستم معدلم 15/75 هستش ایا میتونم با فوق دیپلم برای این رشته دکترای حرفه ای فیزیوتراپی بخونم ؟؟؟ کلا اگر بخوام دکترای حرفه ای بخونم باید چیکار کنم کدوم دانشگاهای انگلستان این رشته رو دارن که بتونم انلاین ادامه تحصیل بدم ؟؟؟ راستی دانشگاهای انگلستان مدارک تحصیلی قبلی رو از من میخوان ؟؟؟؟ شرمنده که سوالام زیاد بود شرمنده (14-12-2013, 01:54 PM)'mehdi1359' نوشته: سلام دوست عزیز، دوره های اموزش از راه دور تقریباً بدلیل کثرت دانشجویان دوره حضوری کمتر مورد استقبال قرار میگیره، دوره پزشکی در انگلستان بر خلاف ایران که 7 سال یطول میانجامد 5 ساله است. متفاضیان جهت شرکت در دوره های پزشکی در انگلستان بایستی از طریق موسسه UCAS جهت اخذ پذیرش تحصیلی در این رشته اقدام نمایند. کد رشته پزشکی در موسسه UCAS انجام میگیرد، دانشجویان خارجی در صورت پذیرفته شدن در رشته های پزشکی در انگلستان بایستی هزینه های تحصیلیکه حدودا سالیانه تا 20 هزار پوند میرسد را پرداخت نمایند و در زمان اقدام جهت اخذ پذیرش در پزشکی در انگلستان , دانشجو بایستی بتوانند توانائی مالی خود را جهت پرداخت هزینه های تحصیلی در این رشته در مدت 5 سال نشان دهند. متقاضیان تحصیل در رشته پزشکی که در خارج از انگلستان تحصیل کرده اند بایستی دوره های GCSE ویا معادل آن را انجام داده باشند. بنابراین از دانشجویان خواسته میشود تا مدارک لازم را به منظور استاندارد بودن آموزش قبلی خود , در زمان تقاضای پذیرش در رشته پزشکی ارائه دهند. دانشجویان خارجی میبایست IELTS - GCSE - دوره های Foundation Course و A LEVEL را با موفقیت پشت سر گذاشته باشند تا بتوانند در رشته پزشکی در انگلستان پذیرفته شوند. تست دیگری که متقاضیان رشته پزشکی بایستی با موفقیت پشت سر گذارند UK Clinical Aptitude Test - UKCAT است , که برای تحصیل در رشته های گروه پزشکی در 26 دانشگاه در انگلستان گذراندن موفقیت آمیز تست UK Clinical Aptitude Test - UKCAT ضروری است. بنابراین فکر کنم با توجه با این پیچیدگی و ازمونهای مکرر خیلی از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه نیست و بهتره به اروپای شرق یا المان و اتریش فکر کنید. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
14-12-2013, 11:08 PM
ممنونم از جوابتون
واقعا دل سرد شدم اگر لطف کنید در مورد این دورها کلا توضیح بدید ممنون میشم فقط برای اطلاعات عمومی خودم میخوام (14-12-2013, 11:08 PM)'mehdi1359' نوشته: ممنونم از جوابتون چرا دلسرد!!! اتفاقاً باید به جایی فکر کنید که اینده و هزینه ای رو که انجام میدهید به نفع شما باشه. انگلیس بدون شک یکی از خوب ترین ها در اروپاست اما هزینه بالای ان به صرفه نیست!
من متاسفانه نتونستم در خصوص این دوره ها به فارسی مطلبی رو پیدا کنم اما در پیوست فایل word در خصوص ازمون به زبان انگلیسی قرار میدهم. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
04-03-2014, 05:00 PM
سلام دوستان
من معدل نهاییم بالای 19/5 بوده و امسال کنکور دارم و شانس قبولی در رشته نرم افزار شریف(کسب رتبه زیر 100)رو در خودم میبینم و نمره اکادمیک هم میتونم بالا 6 بگیرم لذا سوال من از خدمتتون این بود که ایا امکان گرفتن پذیرش از دانشگاه های انگلستان (نهایتا ترم دوم(چون بسیار عجله دارم واسه رفتن)) چقدر وجود داره (رشته نرم افزار در دانشگاه های برتر انگلستان (زیر 10))؟ از دوستانی که در این رابطه اطلاعات جامع دارند درخواست مشاوره و کمک دارم از دوستانی که وقت گذاشتن نهایت تشکر رو دارم یا علی |
|