14-08-2015, 01:37 AM
(13-08-2015, 11:45 PM)Andre نوشته:اگر خیلی مصمم هستید که در انگلستان تحصیل کنید. تنها کافیه به رتبه دانشگاه و زمینه پژوهشی تون فکر کنید. مطمئناً بسیاری از دانشگاههای انگلستان از دانشگاههای ما به مراتب برتری دارن. تحصیل در این دانشگاهها میتونه موقعیت های خوبی رو براتون فراهم کنه.
بحث گرفتن بورسیه از دانشگاههای انگلستان به اعتبار مدرک این دانشگاهها ارتباطی نداره. بنا به تجربه شما اگر در مدارک خودتون عنوان کنید که "با هزینه ها هیچ مشکلی ندارید" به احتمال زیاد حتی از 5 دانشگاه برتر هم پذیرش میگیرید.
لیست:
نظر خودم: تحصیل در انگلستان هزینه بسیار بالایی داره و باید اولیت بندی کنید که هدف از این تحصیل چی میتونه باشه، اقامت (که بسیار مشکله با قوانین جدید)، یافتن موقعیت های کاری بهتر در کشور خودمون و ... . پس از این اولیت بندی میتونید به طور مصمم اقدام کنید. به نظر من به جای هزینه بالای تحصیل در این کشور، در کشوری تحصیل کنید که از لحاظ اقامتی قوانین بهتری داره، چنانچه هدف اقامت هست. در بسیاری از کشورها حتی میتونید با هزینه های بسیار پایین تر و حتی رایگان (مثل آلمان) به تحصیل بپردازید.
موفق باشید
ممنون از جواب كاملتون
المان هم مد نظرم بود من ميخوام تو رشته طراحي صنعتي گرايش خودرو در مقطع كارشناسي اقدام كنم و بعد تحصيل اقامت بگيرم
تو المان هم بدون فاند ميشه پذيرش گرفت؟ اگه چنتا لزين دانشگاه ها هم معرفي كنين ممنون ميشم