11-08-2014, 02:22 PM
(11-08-2014, 12:29 AM)'saaaaam' نوشته:سلام دوست خوبم
در کشورهای اسکاندیناوی و المان دانشگاه ها متاسفانه معدل محور هستند معدل لیسانس شما و دانشگاهش اگه معتبر باشه میشه + نکاه کرد
ولی من پیشنهادم اینه که یکی دو مقاله اس اس ای اضافه کنید + جی ار ای سابجکت که رزومه شما را بالا ببرد
هرگز قبل از گرفتن بورسه دکتری انصراف ندهید چون معدل شما کار بورس شدن را خیلی سخت می کند
ممنون از پاسختون
متاسفانه مجبورم شهریور ماه انصراف بدم که مجبور نباشم هزینه ای پرداخت کنم. لیسانس دانشگاه اصفهان بودم که معدلم تعریفی نداره اما رزومه تحقیقاتیم خوبه. در مورد مقاله البته کمتر کسی تو گرایش من تو فوق مقاله داره. تو گرایش من (fundamental physics) چالمرز سوئد خوبه ضمن اینکه کار من خیلی شبیه کار یکی از اساتید اونجا بوده، به نظرتون با رزومه چقدر می تونم ضعف معدل را بپوشونم؟ راستی نمره پایان نامم هم خوبه (19.5)
متاسفانه مجبورم شهریور ماه انصراف بدم که مجبور نباشم هزینه ای پرداخت کنم. لیسانس دانشگاه اصفهان بودم که معدلم تعریفی نداره اما رزومه تحقیقاتیم خوبه. در مورد مقاله البته کمتر کسی تو گرایش من تو فوق مقاله داره. تو گرایش من (fundamental physics) چالمرز سوئد خوبه ضمن اینکه کار من خیلی شبیه کار یکی از اساتید اونجا بوده، به نظرتون با رزومه چقدر می تونم ضعف معدل را بپوشونم؟ راستی نمره پایان نامم هم خوبه (19.5)