11-01-2015, 09:38 PM
(11-01-2015, 08:27 PM)'mah shad' نوشته: سلام من دانشجوی ترم 7 نرم افزار کارشناسی از دانشگاه آزاد تهران شمالم
مدارک برنامه نویسی زیادی از مجتمع فنی با نمرات خوب دارم و الان هم به عنوان برنامه نویس اندروید در یک شرکت آی تی معتبر مشغول به کار هستم
و میتونم آیلتس 6.5 - 7 رو تا پایان فارغ التحصیلیم بگیرم
می خواستم ببینم شانسی برای پذیرش در دانشگاه های سوئد برای مقطع کارشناسی ارشد در رشته هوش مصنوعی یا همون نرم افزار دارم یا خیر؟
اگر ندارم چه کشورهایی رو معرفی می کنید که شانس پذیرش داشته باشم؟
یا اصلا این مدارک جانبی و سابقه کاریم و اپلیکیشن ها یی که نوشتم، امتیازی محسوب میشن یا نه؟
درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
معدل خود را که عامل بسیار مهمی است ذکر نکردید.
در صورت داشتن آیلتس یا نمره 7 و معدل کافی در لیسانس شانس پذیرش مناسبی دارید. فقط در نظر داشته باشید که دانشگاه های سوئد در مقطع فوق لیسانس شهریه سنگینی میگیرند و عملا کمک هزینه و فاند هم نمیدهند. هزینه زندگی در سوئد هم بالاست (در بهترین حالت حداقل 7 یا 8 هزار کرون در ماه).
سابقه کاری معمولا چندان عامل خاصی در پذیرش نیست مگر سابقه کاری که حالت پژوهشی و تحقیقاتی داشته باشد یا کاملا در راستای رشته تحصیلی باشد. مثلا اگر با استفاده از الگوریتم های هوش مصنوعی یک ocr دقیق طراحی کرده باشید برای پذیرش در رشته هوش مصنوعی کاملا موثر است اما مثلا راه اندازی سامانه نرم افزاری حسابداری چندان تاثیری ندارد (حتی به نظر من تا حدودی منفی هم هست چون بیشتر تاکید روی کار را نشان میدهد تا مباحث آکادمیک)
معدل خود را که عامل بسیار مهمی است ذکر نکردید.
در صورت داشتن آیلتس یا نمره 7 و معدل کافی در لیسانس شانس پذیرش مناسبی دارید. فقط در نظر داشته باشید که دانشگاه های سوئد در مقطع فوق لیسانس شهریه سنگینی میگیرند و عملا کمک هزینه و فاند هم نمیدهند. هزینه زندگی در سوئد هم بالاست (در بهترین حالت حداقل 7 یا 8 هزار کرون در ماه).
سابقه کاری معمولا چندان عامل خاصی در پذیرش نیست مگر سابقه کاری که حالت پژوهشی و تحقیقاتی داشته باشد یا کاملا در راستای رشته تحصیلی باشد. مثلا اگر با استفاده از الگوریتم های هوش مصنوعی یک ocr دقیق طراحی کرده باشید برای پذیرش در رشته هوش مصنوعی کاملا موثر است اما مثلا راه اندازی سامانه نرم افزاری حسابداری چندان تاثیری ندارد (حتی به نظر من تا حدودی منفی هم هست چون بیشتر تاکید روی کار را نشان میدهد تا مباحث آکادمیک)
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ