27-08-2017, 07:56 PM
(27-08-2017, 07:21 PM)automotive نوشته: سلام
به نظر من احتمال پذیرش شما وحود دارد. لینک زیر را مطالعه کنید.
لینک
و
A list of FAQs is at your disposal here.
پذیرش همراه با فاند منظورتونه ؟؟
شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های سوئیس
|
27-08-2017, 07:56 PM
(27-08-2017, 07:21 PM)automotive نوشته: سلام پذیرش همراه با فاند منظورتونه ؟؟
27-08-2017, 08:01 PM
(26-08-2017, 05:03 PM)azd1360 نوشته: سلام بله، به لینک زیر رجوع کنید Two individual funding options offered in Switzerland It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
31-08-2017, 12:52 AM
سلام .
برای رشته فیزیک در مقطع دکتری ترجیحا گرایش نانو و یا اتمی مولکولی قصد دارم برای دانشگاه eth اقدام کنم : لطفا بررسی کنید کارشناسی : آزاد شیراز 17.5 مدت 4 سال ارشد : مازندران . 15.5 مدت 2 سال دارای یک گواهی ثبت اختراع . 6 مقاله کنفرانس داخلی انجمن فیزیک ایران . 4 مقاله خارجی با if بالای 2 (2 تا برای اتمی مولکولی 2 تا هم برای نانو ) مسلط به نرم افزارهای متلب و سالیدورک . 1 سال بیمه در شرکت نرم افزاری برای کنترل کیفیت نرم افزار ( دیگه کار متناسب تر با شرایط برام جور نشد ) . زبان و... هم می تونم خودم رو برسونم و IELTS بگیریم . توصیه نامه هم می تونم از هر چندتا که لازم باشه از استاد تمام بگیریم که تو ایران تک هستن . - یه پروژه تحقیقاتی نانو ویک پروژه الکترونیکی هم فعلا دستم هست و اجراشون نکردم ولی اگه بدونم امید به پذیرش هست تلاشم خیلی بیشتر میشه ( و یکشیشون رو مطمئنم میشه به عنوان اختراع هم ثبت کرد : ). - متاهل هستم : آیا برای پذیرش یا رد شدن تاثیر داره ؟ دیگه چیزای دیگه ای هم لازم هست تا شانس پذیر بالاتر بره بفرمائید بگید لطفا : با تشکر .
01-09-2017, 12:18 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 01-09-2017, 12:24 PM توسط automotive.)
@nanophysics
سلام معدل ارشد شما پایین است و احتمال پذیرش شما نیز پایین است. برای اطلاع بیشتر لینکهای زیر را مشاهده کنید. Language requirements و Department of Physics اما توجه داشته باشید که برای پذیرش از این دانشگاه نیاز به یافتن استاد است و شما میتوانید رزومه خود را به یکی از اساتید دپارتمان فیزیک ارسال کنید و نظر ایشان را جویا شوید. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
01-09-2017, 04:17 PM
با سلام
automotive دوست عزیز: آیا راهی روشی یا کسب عنوانی وجود داره که این کمبود معدل ارشد رو جبران کنه ؟ ( ارشد من داستان داشت استادهای .... ) . حتما پیشنهاد شما رو انجام میدم : ولی اول میگم به نظرتون وضعیتم رو بهتر کنم بعد درخواست بدم که هر بار ردم نکنن و بدونم دیگه هرچی میتونستم رو انجام دادم . با تشکر.
01-09-2017, 04:50 PM
(01-09-2017, 04:17 PM)nanophysics نوشته: با سلام سلام دپارتمان برای مقطع دکتری حداقل معدلی را در نظر نگرفته است، اما با توجه به رنک بالای این دانشگاه موضوع معدل را مطرح کردم. شما 4 مقاله ISI دارید و به راحتی میتوانید بر روی این مقاله ها مانور بدهید و اساتید را از توان علمی خود آگاه سازید، اگر وضعیت علمی شما را بپذیرند حتی برای نمره زبان نیز میتوانند برای شما زمان خریداری کنند. طبق اعلام وبسایت این دانشگاه ددلاین پذیرش پاییز امسال 15 دسامبر است Application schedule اگر برای نمره دوباره تافل صبر کنید شاید کمی دیر بشود، هرچند معمولا اساتید تا آخرین لحظه منتظر دریافت رزومه دانشجویان هستند تا بهترین انتخاب را داشته باشند. شما برای آزمون تافل آماده شوید و نامه نگاری را نیز شروع کنید، اگر خیلی زود باشد خود استاد یا منشی ایشان این موضوع را اعلام میکنند، در ارتباط با کمک هزینه تحصیلی و سایر مسائل نیز وبسایت دپارتمان فیزیک این دانشگاه را مطالعه کنید. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
04-10-2017, 10:36 PM
سلام ممنون میشم راهنماییم کنین
شرایط گرفتن بورسیه واسه رشته پزشکی ار دانشگاه های تاپ سوییس یا دیگر دانشگاه های تاپ پزشکی اسیا و اروپا اگه بخوام یه مختصر توضیحی راجع به خودم بدم هم راهنمایی و دبیرستان تیزهوشان (اخه بعضی کشورا شنیدم مدرسه ای که تحصیل کردی و حتی نحوه ی پذیرشت تو اون مدرسه هم مهمه واسشون ) معدل کتبی نهایی 18/91 (متاسفانه معدلم پایینه ) امسال کنکور دارم و ترازم بالاس احتمال رتبه سه رقمی بیارم خیلی زیاده زبانمم خوبه مشکلی هم با یادگیری یه زبان دیگه مث المانی یا فرانسه (خیلی زبانشو دوس دارم )و یا حتی ژاپنی و کره ای . چینی ندارم چون میدونم واسه پزشکی و گذروندن دوره کلینیکی و کار تو بیمارستان لازمه با مردم محلی ارتباط برقرار کنی به زبون خودشون صحبت کنی پس با این موضوع کنار اومدم راستش بیشتر کشورای ژاپن و چین و کره مدنظرم بود نه به خاطر اینکه تحت تاثیر رنگ و لعاب سریالا قرار گرفته باشم ...بلکه من بیشتر تحت تاثیر دانشگاه ها و بیمارستان ها و امنکانات فوق العاده اشون قرار گرفتم و از طرفی یه مقدار راجع به فرهنگشون تحقیق کردم و احساس کردم به فرهنگ خودمون نزدیکه و از طرفی رنکیگشون تو اسیا وسوسه کننده بودالبته میدونم که مردم اسیای شرقی زیاد با خارجی ها خوب نیستن خصوصا کره اما باتوجه به اینکه قصد دارم زبان کشور مقصد و یادبگیرم فک نمیکنم در این رابطه مشکلی باشه و بتونم باهاشون ارتباط برقرار کنم اینم میدونم که ساعات کاری تو کشورای شرق اسیا بالاس اما واسه من که تمام سالای نوجوونی و جوونیم به درسخوندن سپری شد و کم نبوده شبایی که 2 بخوابم و چهار بیدار شم ....عادت کردم دیگه ... فقط دوس دارم جایی که قراره بقیه سالای عمرمو توش با کتاب بگذورنم دوس داشته باشم و از درس خوندن لذت ببرم به هرحال ممنون میشم بهم کمک کنید که واسه چه دانشگاهایی بعد کنکور شرایط بورسیه پزشکی و دارم؟ اگه لازم باشه حتی حاظرم ترمیم معدل بزنم تا معدلم و بهتر کنم
05-10-2017, 01:17 AM
(04-10-2017, 10:36 PM)parastoo.mehr نوشته: سلام ممنون میشم راهنماییم کنین بورسیه پزشکی برای خارجی ها وجود نداره
13-07-2018, 02:23 PM
سلام
لیسانس مهندسی کنترل دانشگاه شهید بهشتی با معدل 14.32 امسال کنکور ارشد دادم رتبه م 40 شده. احتمالا دانشگاه تهران قبول میشم. میخواستم بدونم معدل ارشدم بالای چند باشه تا شانس پذیرش در مقطع دکتری در سوئیس رو داشته باشم؟ علاوه بر معدل چه چیزهای دیگه ای لازمه که تاثیر معدل کارشناسیم رو کم کنم؟ یا اینکه کلا به خاطر معدل پایینم بیخیال اپلای شم؟ |
|