(31-08-2012, 12:52 PM)mehdi57008 نوشته: با سلام و تشکردروود.
من تحصیلاتم ناتمام از دانشگاه شیراز رشتهٔ عمران هست (معدل ۱۱ کاردانی) و چند سال بعد همان رشته را در اصفهان غیر انتفاعی با معدل ۱۴ لیسانس گرفتم
من هیچ مطالعه و سابقه کاری در رشتهٔ عمران ندارم در عوض در متافیزیک و مدیتیشن(که خوشبختانه اخیرا روی این مساله در دنیا زیاد تحقیقات شده حتا در حوزه پزشکی( )مطالعه و علاقه دارم اگر ممکن است بگویید چه دانشگاه و چه کشوری بهتره برای ادامه تحصیل( با گرفتن کمک هزینه) اقدام کنم و آیا اصلان با چنین شرایطی ممکنه بتونم در رشتهٔ مورد علاقم ادامه بدم یا اینکه باید عمران بخونم و پس از ورود تغییر رشته بدم؟ضمنا با یکی از اساتید فلسفه ایرانی معروف آلمان آشنایی دارم کلا متافیزیک و مدیتیشن جز چه دپارتمانی هستند ممنون
ضمن خوش امدگویی به شما، شما برای کشور آلمان چندین فاکتور مهم را ندارید بنابراین توصیه میکنم حداقل برای دوره های زبان المانی اقدام کنید که شانستون باز هم متوسط هست اما بدون نتیجه نیست. در ضمن معدل شما در بیشتر دانشگاههای خوب آلمان در زمینه فلسفه و روانشناسی مانند Gottingen , Jena , Goethe , Frankfurt, Hamburg, Bonn, Bayreuth خیلی کمه چون این دانشگاهها شرط معدل بالای 15 دارند. همچنین شما مدت زمان تحصیل خودتان را زیادی فاصله داده اید و این در آلمان یکم منفی به حساب میاد ولی به هر حال تنها توصیه بنده اینه که یا برای کشورهای دیگر اقدام کنید یا به زبان آلمانی تحصیل کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public