(31-08-2012, 09:06 PM)gity68 نوشته: سلام پویا جان، میشه در مورد شانس پذیرش من و دانشگاهایی که بهتره اپلای کنم نظرتون رو بفرمایین( امیرحسین توی پستهای قبلی گفتن که ۴ تا دانشگاه قدرت دارن،برای کدومها من شانس دارم؟)؟دروود. بر گیتی گرامی.
لیسانس برق قدرت از سراسری شهرستان ،معدل کّل ۱۵.۷ و تافل فرض کنید ۹۵،مدرک تخصصی خاصی هم ندارم
ددلاینهای دانشگاههای آلمان معمولان کی اند؟
مرسی
برای دوره فوق لیسانس قدرت به زبان انگلیسی 4 دانشگاه بطور مشخص روی این فیلد کار میکنند. TU Munchen و TU brandenburg و RWTH Aachen و Tu Darmstadt البته اگر بشه با مواردی که در بالا گفتی به نظرم همشون رو شانس داری بجز مونیخ که شاید بخاطر اینکه با دانشگاه NUS سنگاپور JOINT داره یکم شرایط پذیرشش سخت باشه. اما در کل خیلی دقیق نمیشه به یک متقاضی دید کلی داد که شما حتماً پذیرش میشید یا خیر. این به عوامل زیادی بستگی داره، مانند: شرط معدل، میزان تقاضای دواطلبین در رشته قدرت در هر ترم، میزان سطح نمرات زبان و معدل در هر ترم. اما با این وجود شانس شما برای دارمشتات و براندنبرگ کوتبوس مناسب است.
در ضمن ددلاین ها هم تا 15 ژانویه و ترم بعدی تا 15 جولای هست
ازاد اندیش باشید
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public