25-05-2014, 05:56 PM
(22-05-2014, 08:35 AM)'آروشا' نوشته: سلام
من فوق لیسانس کشاورزی، گرایش توسعه روستایی از دانشگاه بوعلی دارم. اما میخوام برا دکتری چیز دیگه ای بخوونم. چندتا رشته مد نظرمه. اما چندتا سوال دارم: اول اینکه آیا با فوق لیسانس غیر مرتبط میتونم برا دکتری هر رشته ای اقدام کنم؟ و دوم اینکه چه رشته هایی پیشنهاد میکنید؟
و یه سوال دیگه آیا میشه رشته ای بخوونم که بعد از اتمام تحصیلم بتونه باعث بشه همونجا بمونم و اقامت بگیرم؟ یا هر رشته ای باشه نهایتا باید برگردم ایران؟
کدوم کشور چنین شرایطی رو میتونه برام فراهم کنه؟؟؟؟
مرسی
سلام
سوال های شما خیلی کلی هست و به نظرم اولین کارِ مناسب برای شما اینه که جزوه و فروم رو کامل و با دقت بخونید تا خیلی از سوالاتتون برداشته بشه و خیلی از مسایلی که الان گنگ هست واضح بشه...
شما با این رشته میتونید برای همه ی رشته ها اپلای کنید اما خب مثلِ ایران نیست که هر رشته ای اقدام کردید اگه کنکورش رو قبول شدید حل باشه!! باید رشته ی خودتون باشه یا رشته ای شبیه به رشته ی خودتون که شانستون بالا باشه...
به نظر من به انجمن کشاورزی مراجعه کنید و اونجا بپرسید که چه رشته هایی شانس دارید... در ضمن اگه رشته ی متفاوتی بخاید بخونید باید خوب هم توضیح بدید که چی شد که تصمیم به تغییر رشته گرفتید...
در موردِ دوم هم باید عرض کنم که هیچ ربطی به رشته نداره موندنِ شما... اگه کار پیدا کنید و یا پوزیشنِ دیگه ای بگیرید میتونید بمونید و اگه از یه مدت خاص بیشتر بمونید بهتون اقامت میدن... بعضی رشته ها طبیعتا شانسشون بیشتره برای کار پیدا کردن... در این مورد کشور های مختلف تقریبا مشابه هستن و فقط شانسِ کار پیدا کردن توشون فرق داره...
موفق باشید و لطفا سوال های متناسب با عنوان تاپیک ها و مشخص بپرسید...
سوال های شما خیلی کلی هست و به نظرم اولین کارِ مناسب برای شما اینه که جزوه و فروم رو کامل و با دقت بخونید تا خیلی از سوالاتتون برداشته بشه و خیلی از مسایلی که الان گنگ هست واضح بشه...
شما با این رشته میتونید برای همه ی رشته ها اپلای کنید اما خب مثلِ ایران نیست که هر رشته ای اقدام کردید اگه کنکورش رو قبول شدید حل باشه!! باید رشته ی خودتون باشه یا رشته ای شبیه به رشته ی خودتون که شانستون بالا باشه...
به نظر من به انجمن کشاورزی مراجعه کنید و اونجا بپرسید که چه رشته هایی شانس دارید... در ضمن اگه رشته ی متفاوتی بخاید بخونید باید خوب هم توضیح بدید که چی شد که تصمیم به تغییر رشته گرفتید...
در موردِ دوم هم باید عرض کنم که هیچ ربطی به رشته نداره موندنِ شما... اگه کار پیدا کنید و یا پوزیشنِ دیگه ای بگیرید میتونید بمونید و اگه از یه مدت خاص بیشتر بمونید بهتون اقامت میدن... بعضی رشته ها طبیعتا شانسشون بیشتره برای کار پیدا کردن... در این مورد کشور های مختلف تقریبا مشابه هستن و فقط شانسِ کار پیدا کردن توشون فرق داره...
موفق باشید و لطفا سوال های متناسب با عنوان تاپیک ها و مشخص بپرسید...
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز