در این تاپیک در باره همه مسائل مربوط به اخذ پذیرش در این تخصص صحبت خواهد شد. امیدوارم با درمیان گذاشتن اطلاعات خود با سایر دوستان، گامی بزرگ در جهت پر بارکردن این موضوع و کمک به هموطنان برای رسیدن به اهدافشون، بردارید.
متشکرم
متشکرم
حقوق
|
در این تاپیک در باره همه مسائل مربوط به اخذ پذیرش در این تخصص صحبت خواهد شد. امیدوارم با درمیان گذاشتن اطلاعات خود با سایر دوستان، گامی بزرگ در جهت پر بارکردن این موضوع و کمک به هموطنان برای رسیدن به اهدافشون، بردارید.
متشکرم
21-12-2011, 02:03 AM
25-12-2011, 05:22 AM
در این لینک لیست کلیه مدارس حقوق در امریکا را مشاهده خواهید نمود
http://www.aals.org/about_memberschools.php
09-06-2012, 12:08 PM
درود
برای ادامه تحصیل برای دکترا حقوق در امریکا مدرک کارشناسی ارشد حقوق خصوصی قابل قبول هست یا باید حتما باید ارشد بین الملل داشت ؟
05-10-2012, 04:41 PM
سلام ازکجامیتونم بفهمم رشته حقوق چه گرایش هایی دانشگاهایی مثل یاله و....میگیره من رنکینگ دانشگاه هارو دارم اما نمیدونم چطوربفهمم کدوم زیرشاخه ها حقوق میگیره .دیونم کردن یکی میگه حتما باید بین الملل باشی یکی میگه باید حقوق عمومی باشی!!یکی میگه اصلا حقوق ایران مدرک داری اون طرف نمیتونی بخونی چون کلا قانون اونجا فرق داره اگه اینجوره اینا که رفتن حقوق چی بودن ؟؟!!لطفا منو راهنمایی کنید
07-05-2013, 05:50 PM
سلام..من میخوام براب دکترا تو آمریکا حقوق بخونم..شرایط قبول شدن هم دارم..منتها تو سایت دانشگاه ها که رفتم گیج شدم..نمیدونم برای دکترای حقوق چه مقاطعی دارن..مثلا نمیفهمم j.s.d یا j.d چیه..ااگه بخوام واسه یه گرایش خاص تو دکترا مثل حقوق تجارت یا حقوق تجارت بین الملل رو پیدا کنم چیکار باید بکنم؟؟
اگه در مورد j.d برام بیشتر توضیح بدید ممنون میشم..ممنون از لطفتون
09-07-2013, 05:19 PM
سلام باید خدمت این دوست عزیز بگم که J.D) Juris Doctor) معادل همان مقطع کارشناسی حقوق خودمون، در امریکاست. که البته لازم به توضیح است که آنها در بدو ورود به دانشگاه نمیتونن وارد رشته حقوق بشن، بلکه ابتدا باید یک دوره چهارساله در یکی از رشتههایی چون علوماجتماعی، جامعهشناسی و.... بگذرونن، بعد از اون وارد مقطع J.D میشن که 4 سال میباشد و معادل همون LLB اروپاییها یا کارشناسی حقوق خودمون است، که مثل نظام آموزشی ایران بعد از گذروندن این چهارسال، حق شرکت در ازمون وکالت و بعد از اون فعالیت در این زمینه را خواهند داشت. در مورد J.S.D) Juris Scientium Doctor) هم باید خدمتتون بگم که همان معادل مقطع دکتری است که البته بعد از اخذ LLM یا همان کارشناسی ارشد خودمون قابل اخذ است. نکته مهمی که در این بین وجود داره اینه که شما باید از رزومه علمی بسیار قوی برخوردار باشین که بتونین در همچین مقطعی در امریکا پذیرش بگیرین، چرا که بورسها (Fund or Scholarship) در رشتهی ما بر عکس رشتههای فنی و علومپایه بسیار محدود و کم، در عین حال رقابت زیادی بر روی اون وجود داره. و البته اون طور که من متوجه شدم ، نکته مهتر اینه که در امریکا سوابق تحصیلی یعنی معدل،نمرات و زبان نقش مهتری نسبت به مقالات بازی میکنه. از طرفی سوابق کار قضایی شما هم بیتاثیر نخواهد بود، به خصوص در پذیرش در مقطع ارشد یا LLM. من هم در پروسهی Apply هستم و اگر وقت کنم،مییام اطلاعتم رو share می کنم. یادتون باشه برای اخذ پذیرش تا میتونید برای زبانتون(IELTS or TOEFL) وقت بذارین و نمرتون را بالا ببرین، هر چه نمره بهتر، دستتون بازتر. چرا که خودتون هم میدونید در رشتهی ما یکی از مهارتهای اصلی و لازمش فن بیان با ادبیات قوی هست. موفق باشین
09-07-2013, 05:39 PM
در مورد گرایشها سوال کرده بودین، آنچه که من تا به امروز فهمیدم در امریکا دکترای حقوق فقط در دو فیلد ارائه میشه (تا اوجا که میدونم مربوط به بررسی رویههای قضایی هم هست) و گرایشهایی همچون حقوق تجارت بینالملل، حقوق بینالملل و ...مختص مقطع ارشد است. اون هم با این توجیح که بعد از ارشد فارغالتحصیلان عموما وارد کارهای دولتی بشن به صورت کاملا تخصصی و حرفهای. در حالی که مقطع دکترا در امریکا برای کسب کرسی استادی (به معنای عام -که همون تدریس در دانشگاه است) ایجاد شده.
به نظرم حتما به سایت دانشگاههایی چون Yale,Berkeley,Michigan حتما یه سری بزنید با نظام آموزشی و چند و چون قضایا به صورت جزیی آشنا خواهید شد.
10-09-2013, 06:23 PM
سلام دوستان اگه بخوایم با دیپلم انسانی وارد دانشگاهای کشور دیگر برای رشته ی حقوق بشم
چطور میتونم رزومه خودمو پربار کنم؟ الآن در حال تحصلیم تو رشته های تجربی یا ریاضی میشه با نوشتن مقاله و... شانس خودمونو بیشتر کنیم. حـالا من چطور میتونم رزومه خودمو پربار کنم؟
**آذیــن**
06-07-2014, 01:04 PM
سلام
ازسایت خوبتون متشکرم من امسال کنکور دادم وقصد ادامه تحصیل در رشته حقوق دارم وتصمیم دارم برای ارشد پذیرش بگیرم ومیخواستم بدونم حقوق دانشگاه علامه برای پذیرش امتیاز محسوب میشه؟!! |
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
1 مهمان |