13-06-2012, 01:54 PM
(13-06-2012, 12:27 PM)m.ost نوشته: سلام دوست عزیز(m.ost و ahmadpashaei عزیز)ممنون از راهنماییتون،
واقعیت اینه که نه به شما نه به هیچ کس نمیشه گفت صد در صد دانشگاه تاپ قبول میشه. من فقط یک سری نکات رو کلی بگم. معدل شما خیلی خوبه و معدل برای دانشگاه های کانادا خیلی مهمه. اگر بتونین همونطور که خودتون گفتین نمره زبان خوب بیارین که شانستون خیلی بالاتر میره. فقط دقت کنین که معمولا دانشگاه های تاپ کانادا 7 حداقل نمره مورد قبولشونه پس اگر بتونین 7.5 یا 8 بگیرن با توجه به اینکه میگین زبانتون خوبه چه بهتر. حتما حتما باید با استاد ارتباط داشته باشین و کسی رو پیدا کنین که زمینه تحقیقاتی اون به کارهایی که شما کردین نزدیک باشه. البته این در صورتیه که بخواین مهندسی رو ادامه بدین. اگر بخواین بیزنس اسکول برین ارتباط با استاد فایده ای نداره و رقابت دیگه خیلی سخت میشه.
در ضمن مقاله ژورنالی و یا کنفرانسی معتبر ندارین؟ حتما میتونین یکی بنویسین و اگر به چاپ ژورنال نمیرسه در یک کنفرانس معتبر ارائه بدین. برای دکترا لازمه.
حتما به دانشگاه های معتبر فکر کنین. چرا که نه؟ ولی فقط به اونها اکتفا نکنین. مثلا نگین من هدفم فقط UBC هست چون رقابت برای دانشگاه های تاپ خیلی بالاست. سعی کنید علاوه بر دانشگاه های تاپ چند تا دانشگاه متوسط رو هم در نظر بگیرین.
(تو پرانتز میگم چون این تاپیک جاش نیست. به آمریکا هم فکر کنین.)
من 3تا کتاب (در حوزه غیر IT) ترجمه کردم، آیا اونها هم می تونن تاثیرگذار باشن؟
رزومه کاری چطور؟