24-08-2014, 10:59 PM
من با شرایط مشابه شما دیدم از دانشگاه هایی مثل مک گیل پذیرش گرفتن منتهی همون طور که قبلا هم اشاره کردم یک مقدار هم به این بستگی داره که استادی پیدا بشه که زمینه کاری اش مشابه شما باشه. به نظرم به غیر از صحبت با استادهای مرتبط در بریتیش کلمبیا، تورنتو و مک گیل به دانشگاه های دیگه مثل آلبرتا، مک مستر، کلگری، واترلو، اتاوا، وسترن و کنکوردیا هم سر بزنید و خودتون رو محدود نکنید. در نهایت اگر استادی در دانشگاه بهتری به شما ابراز علاقه کرد بیشتر پیگیر همون بشین. بدون میل زدن هم ممکنه پذیرش بگیرید منتهی گاهی پذیرش مشروط داده میشه که شما خودتون یک استاد رو پیدا کنید و بدون استاد نمی تونید ثبت نام قطعی کنید. شاید بشه گفت وقتی پذیرش مشروط داشته باشید شانستون برای پذیرفته شدن توسط یکی از استادها بیشتر باشه که به میزان هزینه ای که می تونید بکنید بستگی داره.
(22-08-2014, 10:43 AM)'stable1101' نوشته:الان من با همین رزومه برای کدوم دانشگاههای کانادا شانس با فاند دارم برای دکتری مکانیک؟ آیا بدون میل زدن به اساتید شانسی باقی میمونه؟
ممنون
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -