18-09-2014, 09:14 PM
خوب دوست عزیز همانطور که بالا و بالاتر و ... گفته شده معدل بالاتر، زبان بالاتر، رزومه ی قوی و در نهایت شانس به اندازه کافی و صبر به اندازه ی بی نهایت باعث برتری شما نسبت به دیگران و دریافت فول فاند میشه
پس صرف اینکه بگید دارید مثلا زبان می خونید و مثلا فلان نمره رو میارید از الان نمیشه حتی درصدی گفت چقدر شانس دارید چون در واقعیت شرایط جور دیگریست
شما به یه دانشگاه خاص نباید اکتفا کنید.در همین حین که برای زبان و کارهای دیگه آماده میشید صفحات مختلف اساتید مرتبط کارتون رو دنبال کنید
پس صرف اینکه بگید دارید مثلا زبان می خونید و مثلا فلان نمره رو میارید از الان نمیشه حتی درصدی گفت چقدر شانس دارید چون در واقعیت شرایط جور دیگریست
شما به یه دانشگاه خاص نباید اکتفا کنید.در همین حین که برای زبان و کارهای دیگه آماده میشید صفحات مختلف اساتید مرتبط کارتون رو دنبال کنید
(18-09-2014, 07:38 PM)'fairy1' نوشته: با عرض سلام
شرایط پذیرش فول فاند چی هست؟ با توجه به شرایط من برای دکترا چه دانشگاههایی رو در کانادا توصیه میکنید؟
کارشناسی: دانشگاه باهنر کرمان مهندسی شیمی گرایش مهندسی شیمی پیشرفته معدل 16.32
کارشناسی ارشد : دانشگاه باهنر کرمان مهندسی شیمی گرایش محیط زیست. ترم سه رو تازه شروع کردم معدلم تاالآن 16.72
برای گرفتن مدرک تافل دارم میخونم. با پایان نامه و یک پروژه دیگه هم تصمیم دارم مقاله بدم که حتما ISI هم جزءش هست