(29-06-2015, 02:36 PM)saina_sh نوشته: سلام دوستان گرامی، من قصد دارم برای دکتری برم کانادا اما هنوز نه نمی دونم چه رشته ای و نه چه دانشگاهی
لیسانس الکترونیکم از شهید چمران با معدل 13
فوق لیسانس مدیریت پروژه و ساخت میخونم دانشگاه شهید بهشتی و یکی دو ماه دیگه دفاعمه، معدلم هست 17.87
یه کتاب تالیف کردم
یکی دو تا مقاله دارم اما انگلیسی نیستند و داخلی اند. آیا اینها جزو رزومه محسوب میشن چون ISI نیستند؟
مدرک زبان هم ندارم اما وضعیت زبانم خوب هست. مهم ترین مساله واسم full fund شدنه.
ممنونم از راهنماییتون.
درود
دوست من سوالتون دقیقا چی هست؟!
اولا مقاله داخلی جزو رزومه نیست و ارزش آنچنانی نداره به خصوص که انگلیسی نیست. فقط نامشان در رزومه میاد.
متاسفانه معدل شما پایینه در لیسانس.
من به دوستان هم گفتم با جمله " مدرک زبان ندارم ولی زبانم خوبه" اصلا نمیشه قضاوت کرد. کانادا که به خصوص استادمحور هست شما باید با اساتید ارتباط برقرار کنید تا ببینید چی نتیجه ای میگیرید.
مدیریت که میدونم فول فاند شدن فوق العاده سخته (اصلا فاند گرفتن سخته)
به نظر من اگر میتونستید همون الکترونیک رو در ارشد ادامه بدید و چند تا مقاله درست حسابی بنویسید و زبان رو هم نمره بالایی بگیرید مثلا 100 یا حتی 110 میشد شانسی براتون میشد قایل شد و تازه در مورد فاند حرف زد!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.