05-04-2018, 12:46 PM
(04-04-2018, 01:13 PM)avb نوشته: سلام ، من یک سوال اساسی برام پیش اومده ، من وقتی مدرک لیسانسم را از طریق کاریابی آزاد کردم دانشجوی ارشد بودم اون موقع این قانون رو نمیدونستم دانشگاه آزاد کرد اما موقعی بردم وزارت علوم اونجا گفتن که نمیشه و مهر نزدن ، آیا الان با توچه به اینکه من برای آخرین مقطعم نامه عدم کاریابی دارم آیا این مسیله مشکلی ایچاد میشه ؟
سلام
اگر اشتباه نکنم الآن میتوانید هر دو مدرک خود را با هم آزاد کنید و مشکلی نخواهد بود.
(04-04-2018, 04:27 PM)avb نوشته: و دیگه اینکه من بابت نامه لغو تعهد رفتم دانشگاه به من فقط کپیشو دادن ولی گفتن که کپی برابر اصل نمی کنن و این نامه به اندازه خود مدرک مهمه و باید المنثنی صادر یشه و تو روزنامه آکهی بشه آیا این درسته؟از این موضوع بی اطلاع هستم.
@szeinalilathori
(05-04-2018, 12:36 AM)shapol46 نوشته: سلام
من میخوام مدرک ارشدم رو آزاد کنم. کارهای مربوط به سامانه سجاد انجام شده. الان دانشگاه تو مدارکی که می خوان پست بشه "اصل گواهی نامه مربوط به پایان تحصیلات (در صورت دریافت گواهی نامه)" رو نوشتن. این گواهی نامه چی هست اصلا. من مدرک موقتم رو از دانشگاه گرفتم ولی اینو یادم نیست.
مرسی
سلام
اصل گواهی نامه پایان تحصیلات همان دانشنامه است، معمولا اول موقت آن صادر میشود و پس از صدور اصل آن، باید موقت را تحویل بدهید و سپس اصل را دریافت کنید.
دانشنامه شما دارای امضا، مهر برجسته و قابل ترجمه است، در صورتی که مدرک موقت قابل ترجمه نیست.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید