17-06-2016, 11:18 PM
(17-06-2016, 07:25 PM)m s نوشته: با عرض سلام مجدد
اول از همه ممنون جنابautomotive .ی سوال دیگم داشتم اینکه طبق فرمایش خودتون که معدل خیلی مهمه مثلا بریتیش کلمبیا زده حداقل معدل 16 ولی به خاطر رقابتی بودن برای امید به فاند گرفتن در مقطع ارشد در این چند دانشگاه خوب کانادا باید معدل از 16 بالاتر باشه حالا شما طبق تجربتون فکر میکنید چه معدلی برای فاند گرفتن در مقطع ارشد جوابگو هست ؟(ایا لازمه خودمو به سختی بندازم که معدلم از 18/50 برسه به 19 به قیمت از دست رفتن وقت برای مقاله؟)و اینم یادم رفت بگم که من تا الان سه بار TA درسای تخصصی بودم سال بعدم یکی دوتا درس دیگم TAمیشم . اگر معدل 18/50 کافی باشه میتونم بقیه وقتمو صرف مقاله و GRE کنم.
سلام
1- پذیرش در دانشگاه top کانادا اول به تایید استاد نیاز داره.. چیزی فراتر از معدل... اگر استاد ترکیب معدل و نمرات زبان و سوابق تحقیقاتی شمارو بپسنده کار تمام هست...
2- معدل 18.50 کافی هست... به شرطی که علائق تحقیقاتی تون با اساتید هدف همخوانی داشته باشه... وگرنه معدل 21 هم نمی تونه استاد رو به recruit کردن شما ترغیب کنه...
3- در دانشگاه هایی در حد و اندازه UoT و UBC و McGill معمولا برای دوره های M.Sc. و Ph.D. به کسی بدون فاند پذیرش نمیدن... اساتید معمولا با در نظر گرفتن همین مسئله به applicant ها وعده میدن...
براتون آرزوی موفقیت دارم