21-08-2017, 04:51 PM
(21-08-2017, 09:38 AM)automotive نوشته: دانشگاهی که در آن تحصیل میکردم در ازای دریافت سفته (اگر مبلغ را اشتباه نکنم) 1 میلیون تومانی دانشنامه مقطع قبلی شما را برای مدت 24 ساعت در اختیار شما قرار میداد، من از قوانین آزاد سازی مدارک بی اطلاع هستم و سایر دوستان بهتر شما را راهنمایی خواهند کرد.برای ترجمه رسمی نیاز به تایید وزارت علوم هست. بعد از آپلود مدارک در سامانه دانشگاه محل تحصیل باید تایید کنه بعد ازون وزارت علوم تایید میکنه بنابراین نمیشه با وثیقه گذاشتن مدارک رو ترجمه رسمی کرد. به علاوه دارالترجمه در تمام مدت ترجمه و دریافت مهر وزارت خارجه و دادگستری اصل مدارک رو پیش خودش نگه میداره و قبول نمیکنن که از کپی مدارک ترجمه زو انجام بدن. به نظر من بهترین راه اینه که ایشون با ریزنمرات غیر رسمی برای پذیرش اقدام کنن. بعد از قطعی شدن پذیرش اقدام به آزاد سازی مدرک بکنن.
برای این موضوع سوال کنید و اگر این امکان وجود داشت، با دارالترجمه صحبت کنید که یک روز باید مدرک شما را ترجمه کنند (اصل مدرک را به آنها نشان بدهید و فکر کنم یک کپی برای ترجمه کافی باشد و اصل را فقط برای اطمینان نگاه میکنند.
بعدا هم دوباره با سفته دانشنامه را دریافت کنید و از کشور خارج کنید که بسیار ارزانتر از خرید مدرک است!
پی نوشت: فکر نمیکنم در هیچ مرحلهای از این راه نیازی به انصراف وجود داشته باشد، شاید اشتباه میکنم، اما تا ویزا را دریافت نکردهاید انصراف ندهید (پس از آن نیز در صورت لزوم انصراف بدهید).