26-03-2018, 03:53 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 26-03-2018, 03:54 PM توسط szeinalilathori.)
(26-03-2018, 02:32 AM)avb نوشته: سلام . من از کاریابی نامه گرفتم می خوام مدرک ارشدم رو خیلی سریع آزاد کنم ولی تو وبسایت نوشته که ۳ ماه طول می کشه من فقط یه هفته وقت دارم آیا میشه بدون ثبت نام تو سامانه جامع دانشنامه رو گرفت؟دوست عزیز سلام
به آکادمیا خوش آمدید.
اینکه بعد از آخرین نامه مربوط به آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی چه اتفاقاتی افتاده رو دقیق خبر ندارم نمیدونم شما در مورد کدوم وب سایت هم صحبت میکنید.اما یه مورد رو براتون مثال میزنم شاید بتونه کمک کننده باشه؛ من چند سال قبل که نامه کاریابی دستم بود خیلی سریع شاید ظرف یه هفته تونستم دانشنامه رو از دانشگاه دریافت کنم و بعدشم توی سامانه امور دانشجویان که ثبت کردم تقریبا یه هفته طول کشید که مدارک تایید شدند و مهر قابل ترجمه روش خورد. اما همین روند برای دوستی که همین اواخر (شاید یکی دو ماه قبل و بعد از بخشنامه جدید) اقدام کردند تقریبا همین سه ماه که گفتید طول کشید تا بتونن اصل دانشنامه رو از دانشگاه دریافت کنن ولی بقیه روند همون یه هفته انجام شد. به نظرم بهتره بعد تعطیلات با قسمت فارغ التحصیلان دانشگاهتون تماس بگیرید ببینید میتونن همکاری کنند که زودتر روند رو طی کنید یا خیر. در مورد اون دوستمون که گویا گفته بودن نمیشه.
ارادتمند
الهام
.If it costs your peace, it's too expensive