13-05-2013, 08:41 AM
(13-05-2013, 01:13 AM)'sara-dz' نوشته: آیا در صورت دریافت ریز نمرات غیر رسمی باز هم نیاز به تایید توسط وزارت علوم هست؟؟ و برای تایید ریز نمرات رسمی آیا افرادی که ساکن تهران نیستند باید به وزارت علوم در تهران مراجعه کنند؟
(13-05-2013, 01:18 AM)'sara-dz' نوشته: من فکر میکنم قبلا هم این سوال رو پرسیدم اما با توجه به شبهاتی که یک عده برام به وجود آوردن من باز میپرسم، کسی که برای دکترا میخواد اقدام کنه و الان دانشجو هست آیا باید هم مدرک ارشد داشته باشه و هم کارشناسی(دانش نامه) امکان اقدام با مدرک موقت هست ؟؟ واین که بعدچند ماهی بگذره تا اعلام نتایج apply و از طریق عدم کاریابی دانشنامه هر دو مدرک رو گرفت ؟؟ و برای ثبت نام اصلی ایشالا خود مدارک اصلی رو تحویل بدیم ؟؟
ریز نمرات غیر رسمی نیاز به تایید نداره. ظاهرا سیستم تایید وزارت علوم عوض شده http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...5#pid35995
شما میتونید با مدرک موقت اقدام کنید ولی اکثر دانشگاهها دانشنامه قبل از ثبت نام اصلی درخواست میکنند (قبل از مراحل گرفتن ویزا) عدم کاریابی هم دیگه زیاد روش حساب نکنید
شما میتونید با مدرک موقت اقدام کنید ولی اکثر دانشگاهها دانشنامه قبل از ثبت نام اصلی درخواست میکنند (قبل از مراحل گرفتن ویزا) عدم کاریابی هم دیگه زیاد روش حساب نکنید