بله دانشگاه یورک در تورنتو هست. اینکه این دانشگاه به طور خاص فاند میده به ارشد یا خیر رو اطلاع ندارم ولی در حالت کلی منابع فاند برای ارشد در مقایسه با دکترا محدود هست. اگر معدل و نمره زبان تون خوب باشه و سوابق پژوهشی خوبی هم داشته باشین به هر حال شانس گرفتن کمک هزینه برای ارشد هم وجود داره ولی با توجه به رقابت زیادی که روی دریافت این کمک هزینه ها وجود داره باید برتر از بقیه ظاهر بشین.
در مورد دانشگاه اونتاریو جمله من رو فکر کنم سریع خوندین. لینکی که دادم برای دانشگاه University of Ontario Institute of Technology هست و رتبه اش رو در یکی از سایت های رتبه بندی نگاه کردم 2013 هست. در سایتش University of Ontario رو بزرگ نوشته ولی Institute of Technology رو زیرش ریز نوشته! من گفتم اون رو با دانشگاه University of Western Ontario که به Western University معروف هست اشتباه نگیرید!
پینوشت: دانشگاه هایی که رتبه چندان جالبی ندارند راحت تر پذیرش می دهند ولی معمولن منابع فاند خیلی محدودتری نسبت به دانشگاه های با رتبه خوب دارند.
در مورد دانشگاه اونتاریو جمله من رو فکر کنم سریع خوندین. لینکی که دادم برای دانشگاه University of Ontario Institute of Technology هست و رتبه اش رو در یکی از سایت های رتبه بندی نگاه کردم 2013 هست. در سایتش University of Ontario رو بزرگ نوشته ولی Institute of Technology رو زیرش ریز نوشته! من گفتم اون رو با دانشگاه University of Western Ontario که به Western University معروف هست اشتباه نگیرید!
پینوشت: دانشگاه هایی که رتبه چندان جالبی ندارند راحت تر پذیرش می دهند ولی معمولن منابع فاند خیلی محدودتری نسبت به دانشگاه های با رتبه خوب دارند.
(15-04-2014, 01:08 PM)'alchemist491' نوشته:سلام
ممنون
دانشگاه یورک تو شهر تورونتو هستش ظاهرا "این دانشگاه فاند میده واسه ارشد؟"
البته به رنکینگ دانشگاه وسترن نگاه کردم 225-250 ، بدک نیست برای من اگه فاند بده که عالی هم هست
نظر شما چیه ؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -