15-11-2015, 11:16 AM
برای پذیرش در مقطع master:
1.لیسانس مهندسی کامپیوتر-نرمافزار از دانشگاه دولتی شهرستان - معدل 17.85 ( معدل دو سال آخر بالای 18.50 و معدل دروس تخصصی بالای 19)
2- فوق لیسانس:---------
3- در صورت گرفتن آیلتس 7 به بالا[b][b][b]
4- یک مقاله کنفرانس ملی و درحال نگارش یک مقاله بینالمللی برای یک ژورنال با if=1.02 (به فرض اکسپت شدن)
5- دارای سه ترم سابقهی TA
6- میتونم دو الی سه ریکام هم بگیرم از اساتیدم
7- گرایشها و زمینه های مورد علاقه:هوش مصنوعی-یادگیری ماشینی-دیتاماینینگ
ممنون میشم یه ارزیابی ازم داشته باشید.
رنک دانشگاه مهم نیست فقط بیشتر از ماهی 200 دلار نمیتونم از خانواده تامین کنم و حتما باید فاند باشه.
با توجه به این که شغل من در کنار تحصیل برنامه نویسی وب به صورت فریلنسری بوده، آیا به نظرتون امکان ادامهی همین کار در اونجا برای تامین هزینههای زندگی وجود داره؟[/b][/b][/b]
1.لیسانس مهندسی کامپیوتر-نرمافزار از دانشگاه دولتی شهرستان - معدل 17.85 ( معدل دو سال آخر بالای 18.50 و معدل دروس تخصصی بالای 19)
2- فوق لیسانس:---------
3- در صورت گرفتن آیلتس 7 به بالا[b][b][b]
4- یک مقاله کنفرانس ملی و درحال نگارش یک مقاله بینالمللی برای یک ژورنال با if=1.02 (به فرض اکسپت شدن)
5- دارای سه ترم سابقهی TA
6- میتونم دو الی سه ریکام هم بگیرم از اساتیدم
7- گرایشها و زمینه های مورد علاقه:هوش مصنوعی-یادگیری ماشینی-دیتاماینینگ
ممنون میشم یه ارزیابی ازم داشته باشید.
رنک دانشگاه مهم نیست فقط بیشتر از ماهی 200 دلار نمیتونم از خانواده تامین کنم و حتما باید فاند باشه.
با توجه به این که شغل من در کنار تحصیل برنامه نویسی وب به صورت فریلنسری بوده، آیا به نظرتون امکان ادامهی همین کار در اونجا برای تامین هزینههای زندگی وجود داره؟[/b][/b][/b]