17-12-2015, 01:07 AM
(16-12-2015, 11:27 PM)anis نوشته: سلام من میخواستم از دانشگاه شهر مونترال برای مستر پذیرش بگیرم و شنیدم که پیدا کردن استاد نقش مهمی در پذیرش داره میشه لطفا راهنمایی کنید چجوری میتونم اینکارو انجام بدم
در شهر مونترال دانشگاههای بسیاری وجود داره که بسته به نوع اونا فرانسوی و انگلیسی زبانن. باید ببینید که کدامیک مناسب حال شماست. در کل واسه دوره ارشد به استاد نیاز ندارید و خیلی اوقات ایمیل هاتون بی جواب میمونه. مگر اینکه خیلی فعالیت خاصی داشته باشید که استاد مورد نظر تنها شما رو تشویق کنه.
در مجموع پاییز گذشته کانادا رکود اقتصادی بدی داشته و خیلی از دانشکده ها تعداد دانشجویان ورودیشون رو کاهش دادند و یا اگر دانشجویی گرفتن دانشجویانی بودند که خودشون از نهادهایی بورسیه داشتند مثل دانشجویان آفریقایی و شرق آسیایی. دانشجوی ایرانی (قبل از پذیرش) از هیچ نهادی داخلی و یا خارجی ای حمایت نمیشه و تنها بورس های داخلی دانشگاه/دانشکده و کارهای دانشجویی میتونه حامی کار باشه.
در کل سوالتون رو جزئی تر بپرسید و اعلام کنید که به کمک هزینه نیاز دارید یا خیر. در اینصورت من یا دوستان میتونیم بهتر راهنمایی کنیم. اگر نظر منو خواستید حتماً به امضای من توجه کنید.
موفق باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers