18-12-2015, 02:22 AM
(18-12-2015, 12:36 AM)anis نوشته: andre@.......مرسی برای ج. من شرایطم کامل توضیح میدم ممنون میشم راهنمایی کنید..من لیسانس معماری از دانشگاه ازاد با معدل 15.60 دارم هنوز ایلتس نگرفتم تا چند ماه دیگه میگیرم .2 تا مقاله در کنفرانس بین المللی دارم ..و واقعا میخوام در کشور کانادا در شهر مونترال برای مستر پذیرش بگیرم ...خیلی به فاند فک نمیکنم ..همون پذیرش بدن کافیه ..و اینکه منو راهنمایی کنید که 2 شهر مونترال در کدوم دانشگاه شانسم بیشتره ؟ایا اصلا شانسی هست ..و سوال اخر ایا کونکوردیا رشته من برای مستر داره؟
درود. شهر مونترال در واقع جزء کبک هست و شرایط اونجا از نظر زبانی یک مقدار فرق داره. این لیست دانشگاهها هست. من فرصت لازم رو ندارم که دنبال رشته شما در این دانشگاه ها جستجو کنید. شما خودتون جستجو کنید در صورت نیاز رشته های نزدیک به رشته خودتون رو انتخاب کنید.
- McGill University
- Concordia University
- Université de Montréal
این آخرین دانشگاه رو حتماً چک کنید ببینید که دوره با انگلیسی داره. اینم سایر دانشگاههای نزدیکه که ممکنه دوره شون به انگلیسی باشه یا فرانسوی
- Université de Sherbrooke
- Université Laval
- Bishop's University
در مورد شانستون در مورد McGill با خیال راحت میگم که وقتتون رو تلف نکنید رزومه خیلی قوی تر از اینا میخاین تا بتونید از این دانشگاه پذیرش بگیرید. حتی زمانی که اپلای میکنید بسیاری از دانشگاههای ایران در لیستشون موجود نیست و تا جایی که یادمه نمیشد اضافه کرد. این دانشگاه حتی برای دوستان آمریکایی هم ارزش بالایی داره و میان اینجا تحصیل میکنند. در مورد Concordia شرایطتون متوسط هست اگر حتماً میخاین مونترال باشه، اقدام کنید و در اپلیکشن هم بنویسد که خودتون ساپورت میکنید خودتون رو. این مسأله شانستون رو بالا میبره. خیلی دانشکده ها از دانشگاههای کانادایی به دلیل کمبود بودجه دانشجویی که بورسیه داره و یا خودش پول داره رو در اولیت ویژه ای میذارن.
اگر همچنان تحصیل در مونترال واستون مهمه. یک جستجوی گوگل کنید که دانشگاههای انگلیسی زبان در مونترال. بسیاری از موسسات و دانشگاههای کوچکتر هم وجود دارند که ممکنه دوره رو به انگلیسی ارائه کنند.
موفق باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers