17-08-2017, 10:48 AM
(18-07-2017, 03:40 PM)Mobiiin نوشته: سلام دوستانسلام
معدل کل 18 . ترم 6 کارشناسی نوشیروانی بابل هستم رشته مکانیک . سطح زبانم هم خوبه و مطمعنم تافلو 90-100 و ایلتسو 6.5-7 بتونم بیارم شایدم بیشتر و یک سال هم میمونم تا اپلای واگر شد یک پروژه و رکمندیشن میگیرم.
به نظرتون شانسم واسه کدوم دانشگاه ها بالاتره؟ و ایکه اسکولار شیپ لازم دارم و اگه ندن ویا پارشال باشه نمیتونم برم فول فاند میخوام دیگه . و اینکه تافل بدم یا ایلتس؟ اخه خوندم که واسه سیتیزن شیپ ایلتس جنرال میخوان. خوندن gre تاثیری داره که وقت بزارم؟
برنامم اینه که بعد خوندن مستر مستقیم جذب جایی شم و کار کنم به جای دکتری خوندن با این حساب به نظرتون کدوم کشور اپلای کنم بهتره که بازار کارش واسه مکانیک ومکاترونیک خوب باشه؟
هرکدام که راحت تر هستید، آیلتس جنرال 6 چیزی نیست که نگران کننده باشر حتی اگر تا به حال در امتحان آیلتس شرکت نکرده باشید.
اگر صرفا برای کانادا قصد اقدام دارید در GRE شرکت نکنید.
در دانشگاه و کارآموزی عالی باشید و تفاوت زیادی نمیکند در کدام کشور حضور دارید، برای مکانیک (به صورت جنرال) و برای مکاترونیک نیز به همین صورت کار وجود دارد.
با استاد خود صحبت کنید که به فاند کامل نیاز دارید.
(25-07-2017, 08:56 AM)بهزاد بابایی نوشته: سلام و خسته نباشیدسلام،
من حدودا الان 4 سال سابقه کار در حوزه برنامه نویسی دارم ولی دوسالشو بیمه نبودم و دوسال هست که بیمه دارم.
به نظرطون سابقه کار شانس را برای گرفتن اسکالرشیپ برای ارشد دانشگاه های کانادا زیاد می کنه؟
و در نهایت باید چه جوری employment letter را تهیه کنم؟
ممنون
شاید اینگونه باشد، به هر حال شما بر روی موضوع خاصی تجربه بیشتری دارید و اگر بتوانید استادی در حیطه کاری خود پیدا کنید، [email=می@توانید]می@توانید[/email] از سابقه کار خود بهره مند شوید.(صرفا برای نشان دادن تسلط و نه چیز دیگر)
این نامه به صورت کلی پس از پذیرش و ثبت نام به شما تعلق میگیرد (اگر RA یا TA باشید)، اگر منظور شما نامه ای است که مستقیم با ویزای کار به کانادا بروید، از جزئیات این موضوع بی اطلاع هستم.
(09-08-2017, 08:31 PM)Ieee1996 نوشته: با سلام خدمت دوستان منظور از backlogs در دانشگاه های کانادا چیه ؟؟؟
سلام
منظور واحد(های) درسی است که زیر 10 باشد. (درسها پاس نشده باشند یا به عبارتی Failed شده باشند).
(14-08-2017, 03:19 PM)alborz_a_1988 نوشته: سلام خسته نباشین...
من ۲۹ سالمه، لیسانس مهندسی کامپیوتر (نرمافزار) از دانشگاه آزاد دارم...البته تازه درسم تموم شده و گپ تحصیلی فقط بین دیپلم و کارشناسی وجود داره.
معدل کارشناسی من ۱۸/۸۰ و یا بالاتره. (هنوز چند تا درس رو حساب نکردم)
اوضاع زبانم خوبه و به راحتی میتونم IELTS با نمره 6.5 و یا شاید 7 بگیرم. (در صورت لزوم GRE هم شرکت میکنم)
احتمالا با یکی از اساتید روی یه مقاله کار کنم واسه تقویت رزومه.
سابقه کاری ندارم متاسفانه.
سوال من اینه که چقدر برای پذیرش Master با فاند از کانادا شانس دارم؟ (در صورت گرفتن مدارک زبان)
و اینکه برای گرفتن فاند مقاله لازمه یا فقط شانس من رو بالا میبره؟ اگر بالا میبره چقدر؟
موضوعات مورد علاقه: هوش مصنوعی، یادگیری ماشینی و به خصوص دیتا ماینینگ.
مرسی...
سلام
با توجه به معدل شما، اگر از دانشگاه معتبری نیز فارغالتحصیل شده باشید احتمال دریافت فاند بالا خواهد بود (البته نمره زبان بالا فراموش نشود)
مقاله نیاز نیست و احتمال پذیرش را بالا میبرد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید